Hesaplara ödeme yapıldı: 5 bin 97 TL’den 7 bin 608 TL’ye yükseltildi!

Ödemeler bu ay zamlı olarak hesaplara geçti. Ödeme bekleyen vatandaşları ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Şubat ayı ödemeleri hesaplara yatarken, ay sonuna kadar ödemelerin tamamlanacağı biliniyor. Buna göre, ödemeler 5 bin 97 TL’den 7 bin 608 TL’ye yükseltildi. Hak sahiplerine bu ay itibariyle zamlı ödemeler yapıldı.

Devlet tarafından yapılan ödemelerle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Birçok başlık altında yapılan ödemeler arasında olan evde bakım maaşları da merakla araştırılıyor. Hak sahiplerine zamlı olarak 7 bin 608 TL yatacak. Ödemelerin yatıp yatmadığı hem SMS yoluyla hem de e-Devlet üzerinden kontrol edilebiliyor.

ÖDEMELER HAK SAHİPLERİNİN HESABINA YATTI

Evde bakım maaşı ödemeleri bu ay zamlı olarak hak sahiplerine ulaştırıldı. Memur maaşına göre yapılan zam oranı şubat ayı itibariyle yatmaya başladı. Yapılan artışla ödemeler 5.097 TL’den 7.608 TL’ye yükseltilmişti. Bu doğrultuda hesaplara 7 bin 608 TL yatmış oldu.

MAAŞLAR ZAMLI YATIRILDI

Bakan Göktaş, “Yeni düzenlemeyle Evde Bakım Yardımı ödemelerini hak sahiplerinin hesaplarına artışlı şekilde yatırmaya başladık. Bu kapsamda bu ay toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı ödemesi yaptık” ifadelerini kullandı.

SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliğini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

Exit mobile version