Hesaplara para yatırıldı: Bugünden itibaren ATM’ye gidip çekin!

Ödemelerle ilgili açıklama geldi. Temmuz ayı ödemesi bekleyenleri ilgilendiriyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayı ödemelerinin gerçekleştiğini duyurdu. Hak sahiplerinin hesabına paraları aktarıldı.

PARALAR HESAPLARA YATIRILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, SED ödemelerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Göktaş, çocukların desteklenmesi için yapılan SED ödemelerinin hak sahiplerine ulaştırıldığını bildirdi. Temmuz ayı ödemelerinin gerçekleştiğini açıklayan Bakan Göktaş,  “Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık” açıklamasını yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık” dedi.

Aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri için gayret gösterdiklerini ifade eden Bakan Göktaş, “Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık” dedi.

Exit mobile version