Hesaplara para yatırıldı: Hemen en yakın ATM’den kontrol edin!

Ödemelerle ilgili beklenen açıklama geldi. Paralar hesaplara yatırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, destekleme ödemelerinin hak sahiplerine ulaştırıldığı bildirildi.

Tarımsal destek ödemeleri çiftçilerin hesabına yatırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı, sosyal medya hesabı X’ten paylaşımda bulundu. Bakanlık açıklamasında, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara geçtiğini duyurdu.

DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA AKTARILDI

Ödemeler kapsamında kırsal kalkınma yatırım desteği olarak 13 milyon 838 bin 744 lira, sertifikalı fidan kullanım desteklenmesi kapsamında 24 milyon 877 bin 104 lira, hayvan gen kaynakları desteği olarak 11 milyon 770 bin 500 lira ve sertifikalı tohum kullanım desteği olarak 413 bin 652 lira ödeme yapılacağı bilgisi paylaşımda yer aldı.

BAKANLIK DUYURDU

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ”Sertifikalı fidan kullanım desteği, Kırsal kalkınma yatırım desteği, Hayvan gen kaynakları desteği, Sertifikalı tohum kullanım desteği Toplamda 50 milyon 900 bin TL tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor.” denildi.

Exit mobile version