Heyecanla bekleniyordu! Banka hesabınıza yatırılacak tutar belli oldu: Yer yerinden oynayacak

Garanti BBVA, emekli vatandaşları sevindirecek müjdeli bir haberle gündeme geldi. Emekli promosyon rakamlarını duyuran banka, ciddi bir rekabet ortamına katkı sağladı.

Garanti BBVA’nın Şubat 2024 Emekli Promosyon Rakamları:

Garanti BBVA, Şubat ayına özel emekli promosyon rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda banka, emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arasındakilere 5.250 TL, 7.500 – 10.000 TL arasındakilere 6.750 TL ve 10.000 TL üzerindekilere 7.500 TL nakit promosyon avantajı sunmaktadır. Bu avantajdan yararlanmak için 1 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süreyle Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekliler başvuruda bulunabilir.

Emekli Promosyon Ödeme Koşulları:

Emeklilere yapılan promosyon ödemeleri, SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir. Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler için ise promosyon ödemesi, toplam maaşlar dikkate alınarak tek bir ödeme olarak yapılır. Emekli promosyonu ödemesi, Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra ilk maaşın bankaya yatırılmasının ardından ilk 3 iş günü içinde gerçekleştirilir.

Taahhüt Süresi ve İptal Koşulları:

Emekliler, taahhüt süresince vefat dışında SGK tarafından emekli banka promosyonuna konu gelir veya aylık ödemesinin kesilmesi, başka bir kuruma taşınması veya taahhüt süresi dolmadan taahhüdü sonlandırmaları durumunda emekli promosyonu ilişkisi sona erer. Bu durumda kalan taahhüt süresi göz önünde bulundurularak ödenen emekli promosyon tutarı banka tarafından kıstelyevm yöntemiyle iade edilir.

Exit mobile version