Ekonomi

HGS, elektrik faturası, doğalgaz faturası ve cep telefonu faturası Yapıkredi tarafından ödenecek! Son başvuru tarihi 10 Mart! 2022 Yapıkredi kampanyaları

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte mali alanlarda hükümet tarafından yapılan düzenlemelerden sonra bankalar da vatandaşlar için ellerini taşın altına koymaya başladılar. Hem müşteri sayısını arttırarak kendi hizmet kapsamını genişletmek hem de vatandaşların çeşitli konu başlıkları altında yaşadıkları mağduriyetleri gidererek onlara destek sağlamak isteyen bankalar, 2022 yılına girilmesi ile birlikte geliştirmiş oldukları pek çok kampanyayı vatandaşların hizmetine sunuyorlar.

Özel bankalar ve kamu bankaları arasında başlayan müşteri ve hizmet rekabetinden sonra son olarak yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurarak vatandaşların şubelere akın etmesini sağlayan banka, Yapıkredi Bankası oldu. Bankanın resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre ilgili şartları sağlayan vatandaşlara HGS, elektrik faturası, doğalgaz faturası ve cep telefonu faturası başlıkları altında destek verilecek.

Yapıkredi Fatura Ödeme Kampanyası 2022

Özel bankalardan biri olarak hizmet vermeye devam eden Yapıkredi Bankası, yeni yıla girilmesi ile birlikte arka arkaya geliştirmiş olduğu emekli kampanyaları ve diğer kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son olarak artan fatura tutarları konusunda mağduriyet yaşayan ve nakit sıkıntısı çeken vatandaşları düşünerek bir kampanya geliştirmiş olan Yapıkredi Bankası, bu kapsam vatandaşlara toplamda 100 TL nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Yapıkredi Bankası tarafından duyurulmuş olan fatura ve HGS ödemesinden yararlanmak için bankaya, otomatik fatura ödeme talimatı vermek gerekiyor. Bu kapsamda verilen her talimat için yapılacak olan yardım tutarı şu şekilde açıklandı:

  • 1 fatura talimatı: 10 TL
  • 2 fatura talimatı: 25 TL
  • 3 fatura talimatı: 45 TL
  • 4 fatura talimatı: 70 TL
  • 5 fatura talimatı: 100 TL

Yapıkredi Fatura Ödeme Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Yapıkredi Bankasının yeni dönem fatura ödeme kampanyasından yararlanmak için vadesiz mevduat hesabından ya da bireysel World Business kredi kartından fatura ödeme talimatlarının verilmesi gerekiyor.

Yapıkredi Fatura Ödeme Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapıkredi Bankasının yeni dönem kampanyasından yararlanmak için 10 Mart tarihine kadar cep telefonlarının SMS bölümünden sırası ile TALIMAT, T.C. kimlik numarası bilgilerinin yazılması ve 4470’e gönderilmesi gerekiyor.