HGS ve fatura ödemelerine Yapı Kredi indirimi: Başvuran herkese 100 TL hediye para fırsatı!

Yapı Kredi Bankası, yeni dönem kampanyalarına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Bankanın resmi internet sayfasından yapılan duyuruya göre otomatik fatura ödeme talimatı veren ve diğer şartları sağlayan tüm mevcut müşterilere, toplamda 100 TL’ye kadar World Puan hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, mevcut kampanyalarının arasına bir yenisini daha ekleyerek hali hazırda World özellikli ürünlerinden birini kullanan bireysel müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan kampanya haberine göre HGS ya da otomatik fatura talimatı veren müşterilere, hediye para ödülü verileceği bilgisi kaydedildi. Yapı Kredi Bankası’nın otomatik fatura ödeme talimatı sayısına göre vereceği World Puan hediyeleri şu şekilde belirlendi:

Yapı Kredi Bankası Otomatik Fatura Ödeme Kampanyasının Detayları

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan otomatik fatura ödeme kampanyasından yalnızca bireysel World kart kullanıcıları yaralanabilmektedir. Daha önce verilen ancak 6 ay içerisinde iptal edilmiş olan otomatik fatura ödeme talimatları, yenilenseler dahi kampanya kapsamında değerlendirilememektedirler.

Yapı Kredi Bankası Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası Başvurusu

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan otomatik fatura ödeme ve HGS kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşların, 4470’e SMS göndermeleri gerekmektedir. TALIMAT yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numarasını yazan ve ilgili iletişim numarasına kısa SMS gönderen tüm müşteriler, kampanyanın avantajlarından yararlanabilmektedir.

Exit mobile version