Kamu

Honda Civic araçlar düşük faizden satışa çıktı!

Bu sene corona virüsü salgını nedeniyle araba fabrikaları üretimi durdurdu. Üretimin durması sıfır ve ikinci el araçlara fiyat artışı olarak yansıdı. Bu nedenle bu sene içerisinde araba almak isteyen vatandaşlar sıklıkla fiyat araştırmaları yapıyorlar. Bu kapsamda araba almak isteyenleri sevindirecek güzel haber Honda’dan geldi. Honda Civic Sedan düşük faizden satışa çıktı. İşte detaylar…

Honda tarafından yapılan kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

“Hayalinizdeki Civic Sedan’a hemen sahip olun diye aralık ayı boyunca %0.49 faiz oranıyla 12 ay vadeli 60.000 TL’lik taşıt kredisi imkanı sizi bekliyor. Size özel kredi seçenekleri ile Civic Sedan satın almak için en yakın Honda Showroom’unu ziyaret etmeniz yeterli.”

Honda Civic Sedan özellikleri

1.5L VTEC Turbo Motor

Aracın arkasında yer alan VTEC amblemiyle tanıyabileceğiniz 1.5L VTEC Turbo motor, hem düşük yakıt tüketimi hem de 220 Nm tork ile 180 PS güç sunuyor.

Eco Teknolojisi

Honda mühendisleri tarafından tasarlanan Honda Civic Eco, özel teknolojisi sayesinde sorunsuz ve güvenli bir LPG deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

CVT Şanzıman

CVT şanzıman, motor devrine göre vites aralığını belirliyor. Böylece hem yakıt tasarrufu artıyor hem de sürüş performansından ödün verilmiyor.

Paddle Shift
Direksiyonda yer alan kulakçıklardan yardım alarak 1, 4 ya da 6. vitese ulaşabilir ve Honda Civic Sedan’ı manuel olarak kullanabilirsiniz.

Elektrikli Bel Desteği

Ergonomik tasarımı ile sürüşü keyifli hale getiren bel destekli sürücü koltuğu, ısıtma özelliği sayesinde de hava sıcaklığını dert etmenizi önlüyor.

Çift Bölgeli Otomatik Klima

Hem sürücü hem de ön yolcu koltuğu için ideal sıcaklık değerini ayarlayabilen çift bölgeli otomatik klima, kabini daima istediğiniz seviyede tutuyor.

Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi

Anahtarsız giriş ve çalışma özelliği sayesinde aracı çalıştırmak ya da kapıları açıp kilitlemek için anahtarı cebinizden çıkarmanıza gerek kalmıyor.

Geri Görüş Kamerası

Multimedya ekranı üzerinden görüntülenebilen geri görüş kamerası, park sırasında 3 faklı açı sunup engelleri kolayca aşmanıza yardımcı oluyor.

Elektrikli Park Freni

Mühendislerimiz tarafından geliştirilen park freni, tek tuş yardımıyla aracınızı sabitleyip frende tutuyor ve rampalarda kalkışı kolaylaştırıyor.

7” Dokunmatik Multimedya Ekranı

Honda CONNECT™ ve navigasyon özelliklerine sahip olan ekran, telefonunuzla yaptığınız tüm işlemleri yapmanızı ve yolunuzu kolayca bulmanızı sağlıyor.

Apple CarPlay™ Desteği

Apple CarPlay™ desteği sayesinde iOS akıllı telefonunuzda yer alan arama gibi özellikleri, dokunmatik ekran aracılığı ile de gerçekleştirebilirsiniz.