Ekonomi

HSBC Bankası düşük faizli araba kredisi veriyor: Sadece 1 Haziran’a kadar geçerli!

HSBC Bankası yaptığı yazılı açıklama ile avantajlı taşıt kredisi fırsatını duyurdu. Banka Doğa Dostu Taşıt Kredi kampanyasının 1 Haziran 2021 tarihine kadar uygulayacağını açıkladı. Krediden faydalanmak isteyenler için kredi özellikleri haberimizde…

Geçtiğimiz sene uygun finansmanlı kredi kampanyalarını kaçıran vatandaşlar, bu sene faiz oranlarını merak ediyorlar. HSB Bankası internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile aylık 0.99% faiz oranı ile taşıt kredisi verdiğini açıkladı.

HSBC Taşıt Kredisi Özellikleri

Aylık %0,99 faiz oranı* ve maksimum 36 ay vade** ile elektrikli veya hibrit araçlara taşıt kredisi

Doğa dostu taşıt kredisi taleplerinizde kefilsiz ve taşıt rehni ile kredi kullandırımı

Elektrikli veya hibrit taşıt alımlarında 0 km. araçlarda proforma fatura tutarının, 2. el araçlarda*** kasko değerinin 120,000 TL’sına kadar olan kısmı için %70’i, 120,000 TL’sını aşan kısmı için %50’si tutarında kredi kullanabilme

Talebiniz olması durumunda, Kredili Hayat Sigortası**** ile yaşam kaybı ile tam ve daimi maluliyet risklerine karşı güvence altına alınabilir ve riskin gerçekleştiği andaki kredi borcunuzun teminat altına alınmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz poliçenize işsizlik teminatı ekleterek bu teminattan da limitler dahilinde faydalanabilirsiniz. Ayrıca prim ödemenizi HSBC kredi kartından yapmanız durumunda 9 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz.

Kampanya 01.06.2021’e kadar geçerlidir ve bireysel amaçlı 0 km veya 2. el elektrikli veya hibrit araçlara taşıt rehinli kredileri kapsamaktadır. HSBC Bank A.Ş kredi değerlendirme, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Kampanya bağlı kredi kapsamında değildir. Kampanya kapsamında kredi talep edilecek olan; 0km araçların satışının ilgili markanın Türkiye’de bulunan yetkili distribütörlerden/bayilerinden yapılmış ve faturalanmış olması gerekmektedir. 2.El araçlarda ise aracın ilk tescili sırasındaki faturasının ilgili markanın Türkiye’de bulunan yetkili distribütörler/bayiler tarafından düzenlenmiş olması gerekmektedir. Başvuruların Bankamız tarafından değerlendirmeye alınması için ilgili faturaların başvuru aşamasında belge olarak sunulması gerekmektedir.

Maksimum kredi vadesi, araç değerine göre değişmekte olup, araç değeri 750.000 TL altında ise vade 36 ay, araç değeri 750.000 TL’ye eşit ve üstünde ise vade 24 ay ile sınırlıdır.

2. el taşıt alımlarında kullanılacak taşıt kredilerinde, taşıtın yaşı ve kredi vade yıl sayısının toplamı, bankamızın uyguladığı maksimum vade seçenekleri geçerli olmak kaydıyla, 9 yılı aşamaz.

HSBC Kredili Hayat Sigortası, Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmaktadır. HSBC Bank A.Ş., Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.