Ekonomi

HSBC Kampanyalarını Duyurdu: 105 TL’ye Varan Nakit İmkanı

HSBC kampanyayı duyurdu. Farklı günlerde ve tek seferde HSBC Premier Kredi Kartlarıyla yapılacak 300 TL üzeri harcamalarda 105 TL nakit puan kampanyası. HSBC resmi internet sitesinden yaptığı duyuruya göre,10 TL nakit fırsatı tüm vatandaşları bekliyor. Kampanyadan yararlanmak için son tarih 31 Ağustos

HSBC resmi internet sitesinden duyurduğu kampanyanın detayları şu şekilde;

HSBC Premier müşterilerin 2-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde HSBC Premier Kredi Kartlarıyla yapacakları 300 TL üzeri harcamaları kampanyaya dahildir.

Müşterilerin kampanyaya katılması için belirtilen tarihlerde “ÖZEL” yazarak 4477’ye SMS atması gerekmektedir. Gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir

Bir müşterinin sahip olduğu tüm HSBC Premier kredi kartları ile yaptığı alışveriş işlemleri kampanya dahilinde sayılacaktır. Kazanılacak Nakit Puan tutarı 105 TL ile sınırlıdır. Kampanyadan bir müşteri en fazla bir kez yararlanabilir.

Ek kart harcamaları asıl karta sayılacaktır. SMS ile kaydolarak kendisine belirtilen harcama tutar ve koşullarını gerçekleştirmiş müşterilerin hak kazandığı Nakit Puanlar 2 Eylül tarihinde yüklenecek ve kullanılmayan kısım 4 Ekim tarihinde silinecektir.

Kazanılan Nakit Puanlar Tatil Puan olarak kullanılamayacaktır. Kullanılması halinde Tatil Puan karşılığı tutar ekstrelere borç olarak yansıtılacaktır. Bu kampanya diğer Nakit Puan kampanyaları ile birleştirilemez.

Bu kampanya HSBC Premier müşterilerine özeldir. Nakit Puan, ticari kartlarla yapılan harcamalar, otomatik fatura ödemeleri ve ön ödemeli kartlara yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir. HSBC Bank A.Ş., kampanya koşullarının tamamında, dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.