HSBC, market harcamaları artan vatandaşlara seslendi: 180 TL indirim yapılacak!

Altın fiyatlarının ve döviz kurlarının yukarı yönlü hareketlerinin hız kazanması, gündelik hayat akışı içerisinde hizmete sunulan tüm başlıkların ve diğer somut ürünlerin zamlanmasına sebep oldu. Hali hazırda alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak duruma gelen vatandaşlar, özellikle market alışverişleri için destek arayışı içerisine girdiler. Bu noktada yeni bir duyuru yayınlayan HSBC Bank, ilgili şartları sağlayan tüm vatandaşlara, market harcamaları karşılığında 180 TL’ye kadar hediye para vereceğini bildirdi.

HSBC Bank Market Alışverişi Kampanyası 2022

Daha önce de çocuklar için geliştirmiş olduğu bireysel emeklilik kampanyaları ile gündeme gelen HSBC Bank, bu kez de mevcut ekonomik şartlar çerçevesinde alım gücü düşmüş olan vatandaşlar için bir market alışverişi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

HSBC Bank tarafından duyurulmuş olan market alışverişi kampanyasının detaylarına göre kampanyanın son geçerlilik tarihinin 20 Haziran olduğu bilgisine ulaşıldı. Banka, bu tarihe kadar HSBC kartları aracılığı ile tek seferde 350 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapan müşterilerine, 180 TL’ye kadar Mil Puan hediyesi vereceğini ifade etti.

HSBC Bank Market Alışverişi Kampanyasının Ayrıntıları

HSBC Bank tarafından duyurulmuş olan 180 TL indirim kazanımlı market alışverişi kampanyasından sadece HSBC Bank’ın Premier Miles müşterileri faydalanabilmektedir. Banka, ilgili kampanya kapsımda kazanılmış olan Mil Puan hediyelerini, 24 Haziran tarihine kadar hesaplara aktaracaktır.

HSBC Bank’ın mevcut müşterileri için geliştirmiş olduğu market alışverişi kampanyası, hediye Mil Puan kazanımlı diğer alışveriş kampanyaları ile birleştirilememektedir. Harcama kapsamında hediye edilen tutarlar, ürünlerin iade edilmesi durumunda hesaplardan geri alınır. Hesaptan geri alınacak Mil Puan bulunmaması durumunda ise iade alınacak tutar kadarı müşterinin ekstresine borç olarak yansıtılır.

HSBC Bank’ın Market Alışverişi Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

HSBC Bank tarafından duyurulmuş olan 180 TL indirim kazanımlı market alışverişi kampanyasından faydalanmak isteyen mevcut bireysel müşterilerin, bankaya kayıtlı olan cep telefonu numaraları aracılığı ile ÖDÜL yazmaları ve 4477’ye kısa SMS göndermeleri gerekmektedir. Söz konusu başvuru mesajının ilgili harcamalardan önce atılması ve kampanya sürecinin bu şekilde başlatılması gerekmektedir.

Exit mobile version