GündemMagazin

Hülya Avşar’ın simit açıklamasına tepkiler bitmiyor! Ünlü komedyen Şafak Sezer, Avşar kızını ti’ye aldı!

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşen ekonomi açıklamalarına imza atan Hülya Avşar, açıklamayı yaptığı günden beri birçok kişinin farklı tepkisinden nasibini aldı. Avşar kızının “simit” açıklamasından sonra, ünlü şarkıcıya yorumda bulunan isimlerden biri de Şafak Sezer oldu. Ünlü komedyen Hülya Avşar’ın simit açıklamasına gönderme yaparak, yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Sivri dili ile bilinen Hülya Avşar’ın, Şafak Sezer’in sözlerine tepki gösterip göstermeyeceği merak konusu oldu.

Yaptığı Gönderme ile Tüm Ekibi Kahkahaya Boğdu!

Yakın arkadaşı Ferman Toprak’ın yayınlayacağı son şarkısının klibinde yönetmen olarak görev alan ünlü komedyen Şafak Sezer, her zaman ki komik tavrı ile tüm set ekibine ve basın mensuplarına keyifli anlar yaşattı.

Klip çekiminin bitmesinin ardından mangalın başına geçen Şafak Sezer’e, Hülya Avşar’ın son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen simit açıklaması soruldu. Mangalın üzerinde simit kızartmaya başlayan ünlü komedyenin bu soruya verdiği yanıt herkesi gülme krizine soktu. Ünlü komedyen zamanında simit bulamadığı için kolunu yemek zorunda kaldığını söyledi. Ünlü komedyen, keyifli halleri ile dikkat çekti.

“Hülya ile Aramı Açmayın”

Mangal başında simit kızartmaya başladığı esnada, yaptığı espri ile Hülya Avşar’a göndermede bulunan ünlü komedyen Şafak Sezer, söylediklerinden çok çabuk pişman oldu. Kullandığı kelimelerin Hülya Avşar tarafından yanlış anlaşılabileceği konusunda endişeye kapılan Sezer şu ifadeleri kullandı: “Hülya benim canım, çok severim kendisini. Benim aramı onunla açmayın. Ben sadece espri yapıyorum.”

Hülya Avşar Ne Demişti?

Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Hülya Avşar’a, son zamanlarda yaşanan ekonomik dalgalanmalar ile ilgili ne düşündüğüne dair çeşitli sorular yöneltilmişti. Her kesimden insanın bu dalgalanmalardan farklı şekilde etkilenebileceğini söyleyen Hülya Avşar, açıklamasına “Simit mi yiyeceğiz diye soruyorlar. Evet efendim, gerekir ise simit yiyeceğiz ama bugünleri hep birlikte aşacağız” şeklinde devam etmişti. Avşar kızının simit üzerinden verdiği ekonomi tavsiyelerinden sonra, ünlü ünsüz birçok kişi bu sözlere oldukça sert tepkiler göstermişti.