Hyundai, 3 banka ile anlaştı: Amiral gemisi Elantra için 6 ay taksit ertelemeli kredi hizmeti sunulacak! Son gün 31 Temmuz!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin rekor seviyelere ulaştığı aralık ayında, her sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de yüksek oranlı zamlar gözlenmeye başladı. Kısa süre içerisinde iki katı fiyatına satışa sunulan sıfır kilometre ve ikinci el araç modelleri, ocak ayın girilmesi ile birlikte şiddetini arttıran çip krizi sonrasında daha da zamlandı.

2020 yılında hayatımıza giren ve öldürücü etkisini yitirmiş olsa da maddi yıkımlarını hala hissettiren koronavirüs salgını, büyük bir çip krizinin yaşanmasına sebep oldu. Bu kriz, otomotiv sektöründe içten yanmalı araç modellerinin üretim süreçlerini adeta baltaladı. Araçların üretimleri için harcanan sürenin artması, fiyatları da direkt olarak arttırdı.

Son dönemlerde canlanmaya başlamış olsa da uzun süredir durağan seyirde olan otomobil satışları, ünlü markaları harekete geçirdi. Müşteri potansiyelini kaybetmek istemeyen üretici firmalar, çeşitli kampanyalar düzenleyerek sıfır kilometre araç satışlarını arttırmayı hedefledi. Avantajlı kampanyalar düzenleyen markalardan birisi de Hyundai oldu. Hyundai, temmuz ayı içerisinde geçerli olan 3 kredi kampanyasını kamuoyu ile paylaştı.

ŞİMDİ AL 2023’TE ÖDE!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde sıklık ile tercih edilen araç markalarından birisi olarak karşımıza çıkan Hyundai, temmuz ayına girilmesi ile birlikte yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Yeni kampanyası kapsamında Garanti BBVA ile iş birliği yapan Hyundai, Elantra modeli için çekilecek olan kredilerin, ocak ayında ödeneceğini müjdeledi.

İKİ BANKA İLE DAHA ANLAŞTI!

Hyundai, yine Elantra modeli için Yapı Kredi Bankası ve TEB ile de anlaştı. Üretici firma, temmuz ayının sonuna kadar Yapı Kredi’den yüzde 2,19 faiz ile kullanılacak olan krediler için 3 ay, TEB’den yüzde 2,78 faiz ile kullanılacak olan krediler için 5 ay taksit ertelenebileceğini belirtti.

ELANTRA FİYATLARI

Hyundai Elantra’nın güncel fiyatları şu şekilde:

Exit mobile version