İBB İSPER İş İlanı: 01-04 Kasım’da KPSS Şartsız 42 Personel Alınacak!

3 Farklı meslekten yeni personel istihdamları yapacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 31 Ekim 2022 tarihinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi olan İSPER A.Ş bünyesinde 40 Genel Başvuru, 1 Büro Personeli ve 1 Proje Kontrol Sorumlusu alımı yapılacak.

İş başvuruları 01-04 Kasım 2022 tarihleri arasında, aşağıda verilen adrese yapılacaktır. İşte personel alımı ile ilgili diğer hususlar…

İŞKUR’un kamu iş ilanları sayfasında yayınlanan ilana göre, İBB İSPER A.Ş bünyesinde KPSS şartsız, yazılı ve sözlü sınav yapmaksızın daimi olarak 42 yeni çalışan istihdam edilecektir. Başvurularda herhangi bir yaş şartı belirtilmemiş olup her yaştan bay ve bayan adaylar başvuru sağlayabilir.

Bu iş ilanına başvurular İBB’nin kariyer sayfası olan “https://kariyer.ibb.istanbul/” internet adresi üzerinden online şekline yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvurular tamamlandıktan sonra uygun görülen adaylar görüşmeye davet edileceklerdir.

İBB İSPER’in personel alımı için yayınlamış olduğu resmi ilanı ile ilgili diğer detaylar ve resmi ilan içeriği aşağıda verilmiştir…

Exit mobile version