Magazin

İbo Şov ekranlara dönüyor! İşte yeni İbo Şov fragmanı

9 yıldır sağlık sorunları nedeniyle ekranlara çıkmayan İbrahim Tatlıses, fenomen programı "İbo Show" ile ekranlara geri dönüyor.

Uğradığı silahlı saldırıdan sonra ağır yaralanan ve sağlık sorunları yüzünden yıllardır televizyon ekranlarından uzak kalan İbrahim Tatlıses geri dönüyor. Yayınlandığı dönemde beğeniyle takip edilen, uzun yıllar boyunca pek çok ünlü ismi ağırlayan İbo Show ile ekranlara geri dönecek Tatlıses’in programının fragmanı yayınlandı.

Bir süredir İzmir’de yaşayan İbrahim Tatlıses, İbo Show çekimleri için haftada bir gün İstanbul’a gelecek. Programın yapımcılığını Poll Production ve Global Medya üstlendiği İbo Show’da her hafta ünlü isimler konuk olacak.

Geçirdiği kaza nedeniyle yıllardır ekranlardan uzak kalan İbrahim Tatlıses, ‘İbo Show’ ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Star TV’de ekrana gelecek program için kamera karşısına geçen Tatlıses, “Çok özledim be” dedi.

Seyircilerin aklında olan “İbo şov ne zaman başlayacak?” sorusu ise henüz yayıncı kuruluş Star TV tarafından netleştirilmedi.

MERAKLA BEKLENEN FRAGMAN