İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay dostluğunun arkasından aşk çıktı: Çelikkol, Akalay’ın…

Yıllar önce beraber rol aldıkları dizinin ardından geçtiğimiz aylarda da Kuş Uçuşu isimli dijital dizi için bir araya gelen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, aşk yaşadıkları iddiaları ile gündeme gelirken gerçek ortaya çıktı.

BERABER OLDUKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Yıllar önce başrollerini paylaştıkları Siyah Beyaz Aşk isimli TV dizisi ile izleyicilerin karşılarına çıkan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, dizinin ardından da sık sık birlikte görüntülenmeye devam etti. Kurdukları ilişki yıllar içerisinde daha da kuvvetlenen hatta baş başa tatillere çıkacak seviyeye gelen ünlü oyuncular, samimi halleri sebebi ile magazin gündemi tarafından yakın takibe alındı.

Geçtiğimiz aylarda birlikte tatile çıkan ve hem birbirleri ile çekildikleri fotoğrafları hem de birbirleri tarafından çekilen tek fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, dostluk adı altında aşk ilişkilerini gizledikleri iddiası ile gündeme geldi.

BİRCE AKALAY’DAN AÇIKLAMA!

Haklarında çıkan aşk iddialarının gün be gün daha da artması karşısında daha fazla sessiz kalamayan güzel oyuncu Birce Akalay, yeni bir açıklama yaptı. Verdiği röportajda İbrahim Çelikkol’u çok sevdiğini, ailecek görüştüklerini ve bu ilişkinin dostluk ilişkisinden başka bir şey olmadığını belirten Akalay, bir kadın ve bir erkeğin pekala yakın arkadaş olabileceklerine dikkat çekti.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Haklarında çıkan aşk iddiaları ile gündemden düşmeyen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol hayranlarını da ilişki yaşadıkları konusunda umutlandırırken magazin gündemine yeni bir haber düştü. Hürriyet Gazetesi tarafından yapılan habere göre ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’un Birce Akalay ile değil Akalay’ın yakın arkadaşı Natali Yarcan ile bir ilişki yaşadığı ileri sürüldü. Çelikkol ile Yarcan’ın yaklaşık bir aydır birlikte oldukları iddia edildi.

Exit mobile version