GündemMagazin

İbrahim Tatlıses Alışveriş Merkezi açacak: 700 kişi iş sahibi olacak!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses 12 yıl aradan sonra sahnelere ve ekrana geri dönmesinin ardından yeni yatırımda bulunacağı bildirildi. Usta sanatçı Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Alışveriş Merkezi açacağı öğrenildi.

700 KİŞİ İŞ SAHİBİ OLACAK

Belediyenin açmış olduğu ihaleyi kazanan sanatçı, imza için önceki gün Burhaniye’deydi. İki yıl içerisinde tamamlanması planlanan proje için Tatlıses ‘Bu proje beni çok heyecanlandırdı. Bu projede 700’e yakın kişi iş sahibi olacak. Bu mükemmel bir şey. Büyük kentlerde yaşanmaz oldu. Burhaniye yaşanacak bir şehir. Buraya böyle bir proje kazandırmak çok değerli’ diye konuştu.

70 yaşındaki İbrahim Tatlıses, Burhaniye’de 100 adet mağaza, restoran, oyun alanı gibi yerlerin yer alacağı AVM projesine start verdi.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses (d. 1 Ocak 1952, Şanlıurfa) ya da asıl adıyla İbrahim Tatlı, Türk şarkıcı, yapımcı, oyuncu, yönetmen, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve bu sene 20. yılı olan İbo Show’da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu’da da tanınmaktadır. Türkiye’de lakabı İmparator’dur.

Müzik, televizyon ve sinemanın yanında İbrahim Tatlıses’in gıda, turizm, inşaat, iletişim (TV kanalı, radyo istasyonu), ulaşım gibi birçok alanda yatırımı bulunmaktadır. 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu.