İbrahim Tatlıses’in derdi bitmek bilmiyor; Adalet Sara’ya söylediği o sözler, şimdi de İbo Show programının başını yedi!

İbrahim Tatlıses’e bir kötü haber de program yaptığı Star TV ekranlarından geldi. Şarkıcı Onur Akay’ın ortaya attığı iddiaya göre, Star TV yeni sezonda İbo Show programını yayınlamama kararı aldı. Onur Akay’ın dillendirdiği o iddianın detayları ise, İbo Show izleyicilerini bir hayli şaşırttı.

ONUR AKAY’A GÖRE İBO SHOW YENİ SEZONDA YOK

Magazin dünyasının önemli isimlerinden biri olan şarkıcı Onur Akay, İbrahim Tatlıses ile ilgili iddialarına bugün bir yenisini daha ekledi. Bu kez Star TV ekranları ile 9 yıl aradan sonra seyirci karşısına çıkmayan İbo Show’un yayından kaldırıldığını iddia eden Onur Akay, gerekçe olarak ise; “Star TV ekranlarında yayınlanan İbrahim Tatlıses’in İbo Show isimli programı sezon finali yapmış ve yeniden Eylül ayında Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacaktı. Ancak Star TV yönetimi, İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’ya ‘karayılan’ ve ‘büyücü’ diyerek hakaret etmesi nedeniyle, İbo Show’la yollarını ayırdı. Tatlıses’in her kesimden tepki alması 9 yıl sonra başlayan programının da sonu oldu. Tatlıses ve ekibi ise şimdilerde yeni kanal arayışına girdi” ifadeleriyle, İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’yı işaret etti.

DAHA ÖNCE D İBRAHİM TATLISES’İN BORCU OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde bir paylaşım daha gerçekleştiren şarkıcı Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in başta devlete olan borcu olmak üzere, pek çok borcu olduğunu iddia etmişti. Kürt kökenli sanatçı Şivan Perwer ile İbrahim Tatlıses’in mahkemelik olduğunu da iddia eden Onur Akay, o iddialarını; “Birçok alanda yatırımı olan ve çoğunda büyük zararlar eden Tatlıses’in ayrıca şirketlerinin, kebap salonlarının elektrik, doğalgaza da borçları bulunuyor. Yani devlete 120 milyon TL borcu olduğunu öğrendim. Bu borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz konulan Tatlıses’in, Kürt kökenli sanatçı Şivan Perwer’le de mahkemelik olduğunu da öğrendim. Ancak telif davasını kazanmasına rağmen Perwer’e, İbrahim Bey tarafından hiçbir ödeme yapılmamış. Bunun üzerine de Şivan Perwer’in avukatları da İbrahim Tatlıses’i icraya vermiş” ifadeleriyle dile getirmişti.

Exit mobile version