Eğitim

İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı hakkında flaş duyuru: Erişime açıldı!

ÖSYM bugün resmi internet sitesi üzerinden Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı hakkında önemli bir açıklamada bulundu. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada sınav giriş belgelerinin adayların erişimine açıldığı bildirildi.

2020-Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavına katılacak olan adaylar için önemli bir gelişme yaşandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sınava katılacak olan adayların sınav belgelerinin açıklandığını duyurdu. Buna göre, adaylar, sınava giriş belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden alabilecekler.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

22 Kasım 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavına (2020-İcra) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 11 Kasım 2020 tarihinde saat 14.15’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

22 Kasım 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-İcra Sınavı için adaylar, saat 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Temel Kurallar