Genel

Uygun Fiyatlı Konut Satışları Bugün İtibariyle Başlıyor… Ziraat Bankası, İzmir’de 7 Konutu Birden Satışa Koydu; Her Bütçeye Göre Bir Konut Var!

Kredi ipoteklerinden kaynaklı olarak bankalara geçen konutlar, belli bir süre içerisinde e-İhale ya da fiziki ihale yöntemi ile satışa çıkarılıyor. Her ay değişen ilanlar ile icradan uygun fiyata konut almak isteyen vatandaşların karşısına çıkan bankalardan biri olan Ziraat Bankası ise, bu ay İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde yer alan 7 konutun satışını gerçekleştiriyor.

Ziraat Bankası İzmir’de Fiyatları 910 Bin TL’den Başlatıyor

Bankaların Katma Değer Vergisi (KDV) ödememesi nedeniyle konut satışlarında ihalenin ilk teklifini oluşturabilecek olan ihale başlangıç bedeli de oldukça düşük tutuluyor. İhale başlangıç bedeli kapsamında fiyatını tavandan belirleyen bankalardan biri olan Ziraat Bankası ise, bu ay İzmir’de satışa çıkaracağı konutların ihale başlangıç bedelini 910 bin TL’den başlatıyor.

Ziraat Bankası İzmir İcralık Konut İlanları

Bugün itibariyle İzmir’de 7 konut daha satışa eklemiş olan Ziraat Bankası, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nden farklı genişliklere sahip olan 7 konutu satışa çıkardı. Ziraat Bankası’nın e-İhale ile satışa çıkaracağı konutların büyüklükleri ve ihale başlangıç bedelleri aşağıdaki şekilde açıklandı:

  • İzmir – Karabağlar – Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde Mesken (115 Metrekare): 910.000 TL
  • İzmir – Karabağlar – Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde Mesken (117 Metrekare): 927.500 TL
  • İzmir – Karabağlar – Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde Mesken (113 Metrekare): 942.500 TL
  • İzmir – Karabağlar – Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde Dubleks Mesken (128 Metrekare): 950.000 TL
  • İzmir – Karabağlar – Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde Mesken (117 Metrekare): 952.500 TL
  • İzmir – Karabağlar – Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde Mesken (126 Metrekare): 1.085.000 TL
  • İzmir – Karabağlar – Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde Mesken (135 Metrekare): 1.160.000 TL