İcradan ucuz araba sahibi olmak için hemen en yakın Ziraat Bankası şubesine gidin: Ford Focus araba 105 bin TL’den satışa çıktı!

Araç sahibi olmak isteyenler için Ziraat Bankası yeni ilanlar yayınladı. İkinci el araçların yer aldığı listede Ford Focus arabanın 105 bin TL’den satışa çıktığı görüldü. Araç teklif verebilmek için en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurulması gerekiyor.

Ziraat Bankası ikinci el araç satış listesini yayınladı. Yayınlanan listede Renault, Volkswagen, Mercedes, BMW, AUDI, Ford araçların yer aldığı görüldü. Ford Focus araba 105 bin TL’den satılıyor. Araçlar için teklifte bulunmak isteyenlerin ise en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurması ve aracın muhammen bedelinin % 6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Araç Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalaması gerekiyor.

 

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER;

Araç Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak aşağıdaki belgelerin şubemize teslim edilmesi gerekmektedir: Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdan fotokopisi, Tüzel kişiler için; ihale yılına ait, Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış ana sözleşme/Ticaret Sicil Tasdiknamesi, şirketi temsile yetkili kişi/kişilerin kim olduğunu gösteren temsil belgesi ve temsile yetkili şahısların noterde düzenlenmiş imza sirküleri, Diğer tüzel kişilerde; yetkili organlar tarafından yetkili kılınan temsilciye ait tasdikli temsil belgesi ve imza sirküleri; ihaleye vekâleten iştirak edilecekse ihale ve açık artırmalara iştirak ve araç satın alma yetkilerini içeren noterde düzenlenmiş vekâletname ve imza sirküleri.

NASIL TEKLİF VERİLİR?

Şubemiz tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve e-posta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.

Exit mobile version