Personel Alımı

İdari memur ve şoför kadrolarında personel alımları yapılacak: Duyuru yapıldı!

İdari memur ve şoför kadrolarında personel alımları yapılacağı öğrenildi. Alım için başvuranların sözlü sınav yöntemi ile seçileceği açıklandı. Söz konusu alımlar İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği için gerçekleştirilecek.

İş arayanlar için 2021 yılı içerisinde yeni personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’ne Uzman Yardımcısı kadrosu için 9 (dokuz), İdari Memur kadrosu için 1 (bir), Şoför kadrosu için 2 (iki) olmak üzere personel alımı yapılacağı öğrenildi.

Başvuru Şartları Nelerdir?

UZMAN YARDIMCILIĞI BAŞVURU ŞARTLARI

2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında Tablo 1 ve Tablo 2’de belirtilen puan türünden en az 70 ve yukarı puan almış olmak.

2020 veya 2021 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (YDS /e-YDS) İngilizce, Almanca veya Fransızca yabancı dil bilgisinden, en az 70 puan veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından ÖSYM tarafından yayımlanan Yabancı Dil Eşdeğerlik Tablosuna göre 70 puana karşılık gelen asgari puanı almış olmak, (İkinci yabancı dil tercih sebebi olacaktır.)

İDARİ MEMUR BAŞVURU ŞARTLARI

2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında Tablo 3’de belirtilen puan türünden en az 70 ve yukarı puan almış olmak.

ŞOFÖR BAŞVURU ŞARTLARI

2020 yıllında yapılan Önlisans Kamu Personeli Seçme Sınavından Seçme Tablo 4’de belirtilen puan türünden en az 70 ve yukarı puan almış olmak.

En az beş yıldır (B) sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanıyor olmak.

Başvuruda İstenilen Belgeler

1. Genel Sekreterliğimiz web sitesinden temin edilecek (www.itkib.org.tr) iş talep formu ve Kişisel Verilerin Korunması Çalışan / Stajyer Adayı Aydınlatma Metni (imzalı olarak)

2. T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı (Nüfus Cüzdan fotokopisi üzerine “doğruluğunu beyan ederim” ibaresinin yazılarak imzalanması)

3. İki adet vesikalık fotoğraf,

4. Barkodlu Mezuniyet Belgesi,

5. Barkodlu KPSS Sonuç Belgesi,

6. Yabancı Dil sınavından asgari puanı aldığını gösterir barkodlu belge,

7. Güncel Özgeçmiş (CV)

8. Şoför kadrosu başvuruları için Ehliyet (Ehliyet fotokopisi üzerine “doğruluğunu beyan ederim” ibaresinin yazılarak imzalanması)

9. Şoför Kadrosu için var ise Psikoteknik sonuç belgesinin eklenmesi.

*Sınavı kazanan adaylardan belge asılları istenecektir.

Başvuru Adresi

Başvurular, 4’üncü maddede belirtilen belgeler ile, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği en geç 8 Kasım 2021 saat 17:30’a kadar şahsen ya da posta yoluyla yapılacaktır.