İddia doğru çıktı: Ebru Gündeş Dubai’de gizlice evlendi

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, iş insanı Murat Osman Özdemir ile Dubai’de gizlice evlendikleri iddia edilmişti.  Özdemir’ine ski eşinin paylaşımı bu iddiayı doğruladı. Ramazan Bayramı’ndan sonra yapılması beklenen düğün sürpriz bir şekilde gerçekleşti. Nikahları Dubai Türk Başkonsolosluğu’nda kıyılan çiftin evlilik töreni yakın çevrelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Nikahı Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıydı. Ebru Gündeş’in şahidi iş insanı Faruk Özbek, Murat Osman Özdemir’in şahidi ise Okan Küfeci oldu.

Gündeş’in dördüncü, Özdemir’in üçüncü evliliği

Bu evlilik Ebru Gündeş’in dördüncü, Murat Osman Özdemir’in ise üçüncü evliliği oldu. Gündeş’in daha önceki evliliklerinden bir kızı bulunuyor.

Özdemir’in eski eşinden manidar paylaşım

Murat Osman Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı, evlilik haberini duyunca Instagram hesabından manidar bir paylaşım yaptı. Paylaşımında sessizliğe çekildiğini ve yolu Tanrı’ya bıraktığını ifade etti.

Gizli aşk yaşadıkları iddia ediliyor

Ebru Gündeş ile Murat Osman Özdemir’in ilişkisinin iki yıl önce gizli bir aşk olarak başladığı konuşuluyor. Bu ani evlilik kararı medyada sürpriz ve şaşkınlıkla karşılandı.

 

Exit mobile version