İddialar doğru çıktı! Oyuncu çift Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu ilk kez birlikte görüntülendi!

Son olarak TRT 1’in bu sezon final yapan sevilen dizisi Masumlar Apartmanı ile izleyicinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, yıllardır sade yaşantısı ve kameralardan uzak yaşadığı özel hayatı ile biliniyor. Hiçbir tartışmaya dahil olmayan, sosyal medya paylaşımlarından hayatı keyifli hale getirmenin yollarını aradığı görülen oyuncu Aslıhan Gürbüz, özel yaşantısında da uzun yıllardır kimse ile anılmıyordu.

Doğal güzelliği, sık sık makyajsız olarak yaptığı paylaşımları ve yakın arkadaşlıkları ile bilinen oyuncu Aslıhan Gürbüz, aşk hayatında ki sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz günlerde kendisi gibi oyuncu olan ve sezona finaline giren Mahkûm isimli dizisinde sergilediği oyunculuk performansı ile bütün alkışları toplayan İsmail Hacıoğlu ile anılan Aslıhan Gürbüz, yeni aşkı ile birlikte görüntülendi.

Son Aşk Haberi 2014 Yılında Çıktı!

Uzun yıllardır hayatında kimseyi görmediğimiz Aslıhan Gürbüz, yıllar önce kendisi gibi oyuncu olan Kerem Kupacı ile bir ilişki yaşamış ve ikilinin 2,5 yıllık ilişkisi 2014 yılında sonlanmıştı. O günden bu yana yalnızca meslek hayatı ile gündeme gelen Aslıhan Gürbüz, bu hali ile de gizemli bir karakter olarak anılıyordu.

İsmail Hacıoğlu ile Görüntülendi!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkûm isimli dizide canlandırdığı Savaş- Barış Yesari karakterleri ile dizi sektöründe oldukça alkış toplayan İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz’ün aşk yaşadığı iddia edilmişti. Şimdiye kadar konuya ilişkin bir açıklama yapılmamış olsa da ünlü çiftin aşkı resmen belgelendi. Gürbüz ile Hacıoğlu, geçtiğimiz günlerde bir mekân çıkışında görüntülendi.

Sessizliklerini Korudular!

Oyuncu Selim Bayraktar ve sevgilisi ile birlikte yemeğe çıkan Aslıhan Gürbüz- İsmail Hacıoğlu, eğlenceli halleri ile dikkat çekti. Çift, gecenin sonunda “iyi akşamlar” dileyerek ortamdan uzaklaştı.

Exit mobile version