İddialı diziden flaş karar! Final yapıyor

İddialı başlayan diziden kötü haber geldi. FOX TV ekranlarında izleyici karşısına geçen Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat’ın yer aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisinin final yapacağı iddia edildi.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, tüm menajerlere dizinin 5. bölümde ekrana veda edeceği bilgisi iletildi.

UZAK ŞEHRİN MASALI OYUNCULARI

Uzak Şehrin Masalı dizisi oyuncuları arasında Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor. Dizinin çekimleri Kars’ta gerçekleşti. İstanbul’daki çekimler ise Beykoz Kundura Fabrikası’nda kurulan platolarda ve İstanbul Şile civarlarında gerçekleşti.

Uzak Şehrin Masalı Konusu

Çok yakında ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan “Uzak Şehrin Masalı”nda Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur. Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat (Barış Kılıç), sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir…

Exit mobile version