İddialı diziden şaşırtan karar! Final yapacak

ATV ekranlarında yayınlanan iddialı diziden kötü haber geldi. İddialı başlayan İçimizdeki Ateş dizisi final yapacak. Dizinin reytinglerde istenilene ulaşamaması nedeniyle final kararı aldığı öğrenildi. İçimizdeki Ateş dizisinin 5. ya da 6. bölümde final yapması bekleniyor.

İçimizdeki Ateş dizisi izleyicisini üzecek haber geldi. Tv100’de yer alan habere göre Fabrika Yapım dizisi İçimizdeki Ateş için erken final kararı alındı. Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün yazdığı dizinin 5. veya 6. bölümde final yapması bekleniyor.

İÇİMİZDEKİ ATEŞ DİZİSİ KONUSU NE?

Hukuk fakültesinden mezun olmuş genç avukat adayları Mert, Bahar, Hale ve Ege zorlu elemelerden geçerek Ünlü Avukat Doğan Yener ve eşi Tülin Tan’ın yanında staja başlarlar. Staj süresince beladan uzak kalmaları gerekmektedir. Dizi, Doğan ve Tülin’in yol göstericiliği ile hedeflerine ulaşabilme serüvenlerini ve bu yolda neler kazanıp nelerden vazgeçeceklerini konu alıyordu.

İÇİMİZDEKİ ATEŞ DİZİSİ OYUNCULARI

İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları arasında Burak Sevinç (Doğan Yener), Ceren Benderlioğlu (Tülin Tan), İpek Filiz Yazıcı (Hale Vural), Atakan Hoşgören (Ege Şahin), Gizem Arıkan (Bahar Sayın), Demirhan Demircioğlu (Mert Karaman), Erdem Şanlı (Ceyhun Karaman), Bilge Su Kural (Banu Sayın) yer alıyor.

 

Exit mobile version