İESOB Başkanı Ata görevi teslim aldı

Didar DEMİRCİ

Geçtiğimiz pazar günü olağan genel kurulunu tamamlayan İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’nin (İESOB) yeni dönemde başkanı Yalçın Ata olmuştu. Bugün mazbatasını alan Ata, İESOB önceki dönem Başkanvekili Selahattin Arslan’dan görevi teslim aldı. Devir teslim törenine çok sayıda oda temsilcisi de katıldı. Arslan, “Bu bir yarıştır. Yalçın’da benim arkadaşım. Eksiğimiz, hatamız varsa hakkınızı helal edin” sözlerini kaydetti.

MUTLU’NUN ÖNÜNE GEÇMEK GİBİ DÜŞÜNCEMİZ ASLA OLMAZDI

Devir teslim töreninde konuşan İESOB Başkanı Yalçın Ata, seçim yarışında karşı karşıya geldikleri İESOB önceki dönem Başkanı Zekeriya Mutlu için “Benim ağabeyim. Her zaman gururla bahsedeceğim. Çok sevdiğim biridir. İstifa etti. Zaten istifa etmeseydi bizim onun önüne geçmek gibi bir düşüncemiz asla ama asla olmazdı” sözlerini kaydetti.

İZMİR ESNAFININ EKMEĞİNİ BÜYÜTMEYE GELDİK

Seçim yarışına 40 oda başkanıyla birlikte dahil olduklarını aktaran Ata, “Geriye dönüş olmadı. Kader bizi karşı karşıya getirdi. Bu bir bayrak yarışıydı. Bayrak yarışının galibi biz olduk. Buradan bizle beraber yola çıkan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim pazar günü geride kalmıştır. Tüm oda başkanlarına aynı mesafedeyiz. Seçim süreci tamamlanmıştır. Bundan sonra hep beraber görev yapacağız. Esnafın en zor dönemlerinden birindeyiz. Zor bir süreç bizi bekliyor. Mutlaka ve mutlaka çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. İzmir esnafının ekmeğini büyütmeye geldik” mesajını verdi.

Exit mobile version