İhtiyaç kredilerinde faiz sıfırlandı! Türkiye Finans Katılım Bankası, faizsiz nakit hizmetini başvurulara açtı!

Yeni dönemde çeşitli faktörlere bağlı olarak zamlanan gündelik hayat hizmetleri ve hizmet ürünleri, vatandaşların aylık bütçelerinin nerede ise ay başlarından sıfırlanmasına sebep oldu. Henüz fatura ödemelerini ya da temel ihtiyaçlarını karşılamadan nakitsiz kalan vatandaşlar, bu sıkışıklıklarını bir an önce çözüme kavuşturabilmek için çözüm yolları aramaya başladılar.

Bir süredir ekonomik şartların zorlayıcı sonuçlarından ötürü vatandaşlara destek olmak için kampanyalar düzenleyen bankalar, ilgili şartları sağlayan tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi hizmeti sunmaya başladılar. Bu noktada kendisi için en uygun ödeme planına sahip olan nakit hizmetini araştıran vatandaşlara, katılım bankacılığının öncülerinden biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Faizleri sıfırlayan ve onun yerine uygun oranlı katılım payı uygulamasına geçen banka, ilgili hizmetine dair tüm ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan Faizsiz İhtiyaç Finansmanı!

Geliştirdiği finansman hizmetleri ile tüm dikkatleri üzerine toplayan bankalardan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni dönemde vatandaşların nakde olan sıkışıklıklarını çözüme kavuşturabilmek adına yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. İhtiyaç finansmanı olarak adlandırılan yeni hizmetin ayrıntıları belli oldu.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç finansmanı hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık kar payı oranı ise yüzde 1,79 olarak belirlendi.

Türkiye Finans Katılım Bankası 10 Bin TL’lik İhtiyaç Finansmanı Hizmeti

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç finansmanı hizmetinden 10 bin TL tutarında destek almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 36 ay vade ve yüzde 1,79 kar payı oranı karşılığında 401,71 TL olarak hesaplanmıştır.

Türkiye Finans Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı Başvurusu

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın ihtiyaç finansmanı hizmetine, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version