Ekonomi

İhtiyaç kredisi hizmeti için gelir belgesi talep etmeyen bankalar açıklandı: TEB, Akbank, Türkiye İş Bankası artık herkese nakit desteği sağlayacak! Gelir belgesiz kredi 2022

Ekonomi piyasalarına ve diğer faktörlere bağlı olarak giderek daha da zorlaşan gündelik hayat şartları, vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Alım gücü düşen ve ay sonunu maddi yetersizlik kapsamında nasıl getireceğini bilemeyen vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar.

İhtiyaç kredisi hizmeti sunan bankaların, söz konusu hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlara koştukları şartların başında düzenli bir gelire sahip olmak maddesi gelmektedir. Ancak zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde vatandaşların nakit yetersizliği yüzünden daha fazla mağdur olmalarını istemeyen Türkiye İş Bankası, Akbank ve Türkiye Ekonomi Bankası, bundan böyle gelir belgesiz kredi hizmeti de sunacağını açıklamıştır.

Akbank Gelir Belgesiz Kredi 2022

Akbank tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisi hizmetlerinden biri olan gelir belgesiz kredi, belgelenebilir düzenli bir gelire sahip olmayan vatandaşları kapsamaktadır. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,17 olarak belirlemiştir.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan gelir belgesiz kredi hizmetinden 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 431,38 TL olarak hesaplanmıştır.

TEB Gelir Belgesiz Kredi 2022

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan gelir belgesiz kredi hizmeti için azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 2,33 olarak belirlenmiştir. Bankadan, bu veriler ışığında 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı 444,20 TL olarak hesaplanmıştır.

Türkiye İş Bankası Gelir Belgesiz Kredi 2022

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan gelir belgesiz kredi hizmeti için azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı yüzde 1,95 olarak belirlenmiştir. Bankadan, bu veriler ışığında 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 414,07 TL olarak hesaplanmıştır.