Ekonomi

İhtiyaç kredisi ödemeleri ile ilgili önemli duyuru: Nakit iade avantajı sağlanacak!

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar bankalardan ihtiyaç kredisi çekiyorlar. ING Bank ihtiyaç kredisi ödemeleri hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamada, “Turuncu Ekstra programı ile ihtiyaç kredisi ödemelerinizde nakit iade avantajından yararlanabilirsiniz.” İfadeleri kullanıldı.

ING Bank müşterileri için önemli bir açıklamada bulundu. Yapılan yazılı açıklamaya göre, Turuncu Ekstra programı ile ihtiyaç kredisi ödemelerinde nakit iade avantajı sağlandığı bildirildi. Kampanyadan faydalanabilmek için Turuncu Ekstra’lı olmak ve aylık belirtilen 1.000 TL harcama tutarına ulaşmak gerekiyor.

Kampanya özellikleri

Nakit iade ile %1,54* olan ihtiyaç kredisi faiz oranınız,

5.000 TL’ye kadar %0,99,
5.001- 20.000 TL arası %1,39,
20.000 TL üzerinde ise %1,59 olarak yansır.

Bankadan kampanya açıklaması

Harcama hedefine ulaşılmasını kolaylaştıracak, ilk aya özel 250 TL Ekstra Destek* ING’den! Aylık harcama hedefi 1.000 TL olarak değişse de bu hedefe kolayca ulaşılabilmesi için Nisan ayında ING’nin sunduğu ilk aya özel 250 TL Ekstra Destek ile Nisan’da 750 TL harcama yaparak Mayıs’da Turuncu Ekstra avantajlarından yararlanılabilir. Avantajlardan yararlanmaya devam etmek için Mayıs ayından itibaren 1.000 TL harcama yapılması gerekir. Turuncu Ekstra programına hiçbir ücret ödemeden katılabilirsiniz.