İki gün önce başladı: Akaryakıt ve otogaz alışverişi yapacaklar indirimden yararlanabilecek!

Türkiye’de yakıt fiyatlarına zam üstüne zam binerken belirli istasyonlardan alışveriş yapanlara özel indirim kampanyaları açıklanmaya devam ediyor. Son olarak Total de, Club TOTAL üyelerine 15 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında farklı günlerde yapılacak alışverişler sonrasında 50 liralık yakıt puan hediyesi tanımlanacak.

Club TOTAL üyelerine, tek seferde 250 TL ve üzeri ikinci akaryakıt ve otogaz alımında 50 TL yakıt puan hediye edilecek. Yani bir sonraki akaryakıt ve otogaz alışverişlerini 50 lira indirimli şekilde yapabilecekler.

AKARYAKIT VE OTOGAZ KAMPANYASI

Kampanya 15 Nisan-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanyadan yararlanabilmek için farklı günlerde ve tek seferde 250TL ve üzeri ikinci akaryakıt ve otogaz alımı yapılması ve ilgili işlemin üyenin Club TOTAL hesabına tanımlanması gerekmektedir.

Mevcut Club TOTAL üyelerinin kampanyaya katılmak için ekstra herhangi bir katılım yapmalarına gerek olmayacaktır. Yeni müşterilerimiz “TOTAL İstasyonları” mobil uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek Club TOTAL’e üye olmaları gerekmektedir.

Kampanyadan her Club TOTAL üyesi sadece bir kere faydalanacak olup, kampanya kapsamındaki kazanımda Club TOTAL üyesinin hesabına 50 TL değerinde yakıt puan tanımlanacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan puanların son kullanım tarihi 15 Haziran 2022’dir. Bu tarihe kadar kullanılmayan puanlar 16 Haziran 2022 tarihinde otomatik olarak silinecektir.

Kampanyadan yalnızca Club TOTAL üyeleri yararlanabilecektir. Kampanya dahilinde kazanılan puanlar, üyelerin ilgili Club TOTAL hesaplarına tanımlanacaktır.

Kampanya kapsamında tanımlanan yakıt puanları, yalnızca Club TOTAL üyesi TOTAL İstasyonlarından yapılan akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerlidir. Market, araç yıkama ve istasyondan yapılacak diğer alışverişlerde geçerli değildir.

Exit mobile version