Ekonomi

İki kamu bankası ve bir özel banka bayram öncesi müjdeyi verdi: Günlük 13 TL’ye ihtiyaçları karşılayan kredi hizmeti başvurulara açıldı!

Çeşitli faktörler çerçevesinde nakde sıkışan vatandaşlara destek olacağını bildiren Denizbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası, ilgili hizmetlerinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. 3 banka, kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları kredi hizmetleri sayesinde kısa sürede müşteri sayılarını arttırmayı başardı.

Denizbank İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin önemli özel bankalarından biri olan ve son olarak geliştirmiş olduğu emekli kredisi kampanyaları ile gündeme gelen Denizbank, bu kez de emekli olmayan ancak nakde sıkışıklığı olan vatandaşlar için yeni bir kredi hizmeti geliştirdiğini açıkladı. Bankanın “Cebimde Kredi” ismini vermiş olduğu yeni hizmetinin ayrıntıları paylaşıldı.

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan SMS kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,02 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekeceği 10 bin TL’lik kredi ile ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 419,54 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Halk Bankası, vatandaşların içlerinde bulundukları zorlu ekonomik şartlara karşın anında kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, “Hızlı Kredi” ismini verdiği yeni hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan Hızlı Kredi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, olarak belirlendi. Tahsis ücreti alınması durumunda yüzde 1,71, tahsis ücreti alınmaması durumunda yüzde 1,76 faiz oranı uygulayacağını bildiren Halk Bankası, 10 bin TL’lik kredi hizmeti karşılığında ödenecek olan aylık taksit tutarını 395,61 TL ve 399,42 TL olarak hesapladı.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi 2022

Yeni dönemde nakde sıkışan vatandaşların yanında olduğunu duyuran Ziraat Bankası, ATM’lerden dahi ulaşılabilecek olan kredi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,79 olarak belirleyen banka, 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesini 401,71 TL olarak hesapladı.