Magazin

İkili Arasında Sular Durulmuyor Aras’tan İdiz’e Tazminat Davası

Nurseli İdiz ve Özgür Aras arasında sular bir türlü durulmuyor. Yıllardır kavgalı olan ikili Özgür Aras’ın tazminat davası açmasıyla yine gündem oldu.

Bir dönem Nurseli İdiz’in basın danışmanlığını yapan Özgür Aras, Nurseli İdiz’in cinsel yönelimine karşı küçük düşürücü konuştuğunu belirterek İdiz’e tazminat davası açtı.

Dava dilekçesinde, “Özgür Aras’ın cinsel yönelimine ilişkin küçük düşürme ve karalama kastı içeren ifadeler hukuken kabul edilebilir değildir. Nurseli İdiz’in bu sözleri nedeniyle çok duygusal ve naif bir kişiliğe sahip olan Özgür Aras’ın ruh hali olumsuz etkilenmiştir. Yaşanan bu hadiseyle ilgili olarak, üzüntüsünü dile getirmekten kaçınmayan Özgür Aras’a sosyal medya üzerinden çokça destek mesajı gelmiştir. Bu nedenle 5 bin TL manevi tazminatın davalıdan tahsilini istiyoruz” denildi.

Elde Ettiği Geliri Bağışlayacak

Bir dönem aralarından su sızmayan ikili 2016 yılında yaşanan tartışma sonucu küsmüştü. Yıllardır küs kalan ikili dönem dönem yaptıkları açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor.

Son olarak Özgür Aras’ın Nurseli İdiz’e cinsel yönelimine karşı küçük düşürücü konuştuğunu belirterek açtığı tazminat davası gündeme bomba gibi düştü.

İdiz’e 5 Bin TL manevi tazminat açan Aras, dava Dilekçesinde belirtildiği üzere bu davadan elde edeceği geliri Omurilik Felçlileri  Derneği’ne bağışlayacak.

İdiz, “Asıl Hedef Benim”

İddia edilen suçlamalara yanıt veren İdiz, suçlamaları kabul etmeyerek asıl hedefin kendisinin olduğunu, söylediklerinin eleştiri niteliğinde olduğunu belirtti ve davanın reddini istedi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşması davacı Özgür Aras’ın tanıklarına tebligat çıkarılması için ertelendi.

İdiz ve Aras İkilisinin Arasında Ne Olmuştu?

Hürriyetin haberine göre; Yıllar önce Nurseli İdiz ile menajeri Özgür Aras, küçük bir konu yüzünden tartışmış ve bir daha bir araya gelmemişlerdi. 2016 yılında Nurseli İdiz ile neden küstüğünü anlatan Aras, Nurseli İdiz’in gereksiz yere sinirlendiği bir olay için kendisini telefonla arayıp ağıza alınamayacak sözler sarf ettiğini o günlerde büyük bir rahatsızlık geçiren annesi için “Ölsün inşallah, gebersin” gibi beddualarda bulunduğunu ilk kez açıklayan Özgür Aras, “bu sebepten dolayı kendisiyle hem iş hem de dostluk anlamında ilişkimi tamamen kestim ve kendisinden de nefret ediyorum” açıklamasında bulunmuştu.