İkinci El Araç Satışları Canlanıyor! Yüzlerce vatandaş TOGG almak için arabalarını satıyor!

Türkiye’nin vizyon projeleri arasında yer alan TOGG’un fiyatı henüz bilinmese de birçok kullanıcı bu araca sahip olabilmek için araçlarını satışa çıkardı. İşte haberin detayları…

Türkiye’nin vizyon projeleri arasında yer alan TOGG’un ilk akıllı cihazı C SUV’nin gruptan ayrılmasının ardından birçok vatandaşın otomobillerini ” TOGG alacağım için acil satılık” başlığıyla satışa çıkardığını görüldü

18 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan TOGG Teknoloji Kampüsü, planlandığı şekilde tamamlanarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende, TOGG’un ilk akıllı cihazı C SUV, 1.300 TOGG çalışanının alkışları arasında üretim hattından çıktı.

Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan TOGG, ülkede büyük bir coşkuyla karşılandı. Türkiye’nin en önemli ikinci el platformlarından birinde ” TOGG alacağım için satılık” başlıklı 300’e yakın ilan bulunuyor. Söz konusu duyurular sosyal medyada da gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları, bu reklamlardan bazılarının satın almak için gerçekten TOGG başlığıyla yayınlandığını düşünürken, diğerleri, reklamlarının öne çıkması ve fark edilmesi için TOGG başlığıyla paylaşıldığını bildiriyor.

Öte yandan TOGG’un satışlarının başlamasıyla birlikte söz konusu reklamların sayısının artacağı düşünülüyor.

Fikri ve sınai mülkiyeti %100 Türkiye’ye ait bir dünya markası yaratmak ve Türkiye’nin mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan TOGG’un, “Bir arabadan daha fazlası” vizyonuyla önemli bir kilometre taşına daha imza attığını belirtmek gerekir.

Exit mobile version