İkinci kez evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra’dan üzücü haber: Adli tatil bitecek, resmi işlemler eylül ayında son bulacak!

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan ve kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden birisi olmayı başaran Selin Ciğerci, bir süre cinsiyet değiştirme operasyonu ile gündeme gelmiş ve bir kesim tarafından oldukça eleştirilmişti. Özel yaşantısını ve yaşadığı sıkıntıları kamera önünde anlatmaktan çekinmeyen Selin Ciğerci, bazı kişiler tarafından da oldukça cesur bulunmuştu.

Ailesinin dahi kendisini red ettiğini söylediği zamanlarda sevgilisi Gökhan Çıra ile birlikte olduğunu ve onun desteğini her daim hissettiğini her fırsatta söyleyen Selin Ciğerci, bir süre sonra ailesi ile arasını düzeltmiş ve kariyerini sosyal medya fenomenliğinden iş insanlığına çevirmişti. Kendisine ait güzellik merkezleri ve kozmetik markası ile kısa sürede iş hayatında da başarılı olan Selin Ciğerci, yıllardır birlikte olduğu Gökhan Çıra ile 2019 yılında nikah masasına oturmuş ve rüya gibi bir düğün töreni düzenlemişti.

Hayatını yoluna koyan, iş ve aşk hayatını düzene oturtan Ciğerci, geçtiğimiz eylül ayında eşinden bir anda boşanmaya karar verdi ve tek celsede yollarını ayırdı. O süre esnasında iş ortaklıkları devam eden Ciğerci- Çıra çifti, mayıs ayında bir daha nikah masasına oturdu. Birbirlerinden ayrı kalmaya dayanamadıklarını ve birbirlerine olan sevgileri ile alakalı bir problem yaşamadıklarını belirten çiftten tam iki buçuk ay sonra üzücü haber geldi.

BOŞANMAYA KARAR VERDİLER!

Bir süredir beraber görüntülenmeyen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından birbirleri ile olan fotoğrafları sildi. Ayrı ayrı tatile de çıkan ünlü çift, sosyal medya hesaplarından ayrılacaklarını duyurdu.

“EVLİLİK İŞİNİ BECEREMEDİK!”

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile boşanacaklarını doğrulayan Gökhan Çıra, “ikinci kez denedik ama evlilik işini beceremedik” notunu düştü.

“AÇIK ARAMAYA ÇALIŞMADAN SAYGI DUYALIM!”

Gökhan Çıra ile aynı dakikalarda yeni bir paylaşım yapan Selin Ciğerci, “açık aramaya çalışmadan saygı duyalım” notunu düşerek, boşanma sebeplerinin irdelenmemesine dikkat çekti. Çıra, adli tatilin ardından eylül ayında boşanacaklarını belirtti.

Exit mobile version