Gündem

İlk Bölümü İzleyenleri Hayretler İçerisinde Bırakan Sevmek Zamanı, İkinci Bölümü ile Ekranlara Gelecek! İlk Bölümdeki Heyecan Kaldığı Yerden Devam Edecek!

Yayınlanan ilk bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Sevmek Zamanı, ikinci bölümü bölümünde de heyecan dolu anlar yaşatacak. Süreç Yapım imzası taşıyan dizide, yapımcılığı ise Ali Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu üstleniyor. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Sevmek Zamanı isimli dizide İlhan Şen ve Deniz Işın başrollerde alıyor.

İlk Bölümünde Sürpriz Bir Final Yapılmıştı

İlk bölümde izleyenleri hayretler içerisinde bırakan Sevmek Zamanı, sürükleyici hikayesine ikinci bölümde de devam edecek. Kağan’ın evli olduğunu bilmeyen Firuze, günden güne Kağan’a olan aşkını büyütecek. Kağan ise kapana kısılmış gibi hissettiği hayatında kendini daha çok mahkum gibi görmeye başlayacak.

Ailesini korumak pahasında ilişkisinde önemli kararlar alan Feryat, geçmişinden bir türlü yakasını kurtaramayacak. Önceden yaşadığı kabuslar bir bir hayatına geri dönecek. Diğer yandan Firuze’ye karşı beslediği hislerin aşka dönüştüğünü fark eden Mehmet, çok ciddi bir karar verecek.

Çiğdem’in yaşadığı hayat günden güne zorlaşsa da Ömer’in verdiği destek ile kendini yalnız hissetmeyecek. O sırada Kağan’ın gösterdiği tutarsız davranışlardan şüphelenmeye başlayan Leyla, çok büyük bir savaş başlatmak için kolları sıvayacak.

Her Pazartesi ATV Ekranlarında Olacak!

İlk bölümü ile büyük bir başarı yakalayan Sevmek Zamanı, ikinci bölümde de bu başarısını devam ettirecek gibi gözüküyor. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Sevmek Zamanı, her pazartesi günü saat 20:00’da ekranlarda olacak.

İlk bölümü ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen dizi, izleyicilerin en çok konuştuğu konular arasında yer almıştı. Dizinin sürükleyici konusu kadar başrol oyuncuları olan İlhan Şen ile Deniz Işın’ın uyumlu performansı dikkat çekmişti.