İlk Bölümün Ateşi Her Yeri Sardı! İçimizdeki Ateş Dizisinin İlk Bölümü Çok Hızlı Başladı!

İş hayatına atılan genç avukat adaylarının yolları bir hukuk bürosunda kesişti. Şimdi haberleri olmasa bile bu dört gencin hayatı bir daha eskisi gibi olmayacak. Hayatı ıskalamak gibi bir lüksleri olmayan Mert, Ege, Bahar ve Hale, hayallerine ulaşmak için gösterdikleri mücadele ilk bölümden itibaren geniş bir kitlenin ilgisini çekti.

Avukat Adaylarının Rekabeti Nefes Kesti

Yener & Tan Hukuk Bürosu’nda yoları kesişen dört kahramanımız Doğan Yener’in açıklaması ile kendilerini amansız bir rekabet ortamında buldu. Dört avukat adayından yalnızca ikisinin hukuk bürosunda çalışmaya devam edeceğinin açıklanması ile gençler arasında sıkı bir rekabet oluştu.

Her ne kadar birbirlerinin rakibi olsalar da aynı hukuk bürosunda aday avukat olan kahramanlarımız, birbirlerine destek olmak mecburiyetinde olduklarını fark etti. Birbirlerine destek olmadan yükselmenin ve Doğan Yener’in gözüne girmenin bir yolu olmadığını anladılar.

İlk Bölüm İzleyenlerden Tam Not Aldı

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan İçimizdeki Ateş dizisi, ilk bölümü ile hızlı bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz perşembe günü yayınlanan bölümde, Ceyhun peşine takılan adamları atlatmaya çalıştı. Ancak kaçmayı başaramayan Ceyhun’a belalıları bıçak çekti. O sırada Mert ve arkadaşları belirdi. Ağabeyinin başına bir şey gelmesini önlemek isteyen Mert, yanlışlıkla birisini bıçakladı.

Dizi yaz sezonu boyunca perşembe günleri saat 20:00’da yayınlanacak. Sürükleyici konusu kadar oyuncu kadrosu da ilgi çeken yapımda Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu gibi isimler rol alıyor.

Exit mobile version