ManşetPolitika

İnce’den CHP’ye aday resti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP ile yaptıkları yerel seçim ittifakı görüşmelerinde Genel Başkan Özgür Özel'e rest çekti. İnce, iş birliğine sıcak baktığının altını çizerek, "Ama zamanı tüketip işi öldürmeye çalışırlarsa ben de kısa sürede aday açıklamaya başları" açıklamasını yaptı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile yerel seçimlerde iş birliği yapıp yapmayacaklarına dair değerlendirmelerde bulundu. CHP ile işbirliğine sıcak baktığının altını çizen İnce, Özel’e de uyarıda bulundu. İnce, “Zamanı tüketip işi öldürmeye çalışırlarsa ben de kısa sürede aday açıklamaya başlarım” dedi.

Sürecin devam ettiğini hatırlatan İnce, “İş birliği yapmaya sıcak bakıyoruz. Ama zamanı tüketip işi öldürmeye çalışırlarsa ben de kısa sürede aday açıklamaya başlarım.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İnce, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak önceki dönem Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u göstermesini de değerlendirdi.   Kurum’un doğru bir tercih olduğunun altını çizen İnce, “AK Parti çok iyi hazırlanıyor. 2019’da büyük hatalar yaptılar. Bu seçimde hiç hata yapmadıklarını görüyorum” mesajını verdi.