İndirimi Gören İnanamadı Zeytinyağı Sadece 1TL’den Satılacak

Son günlerde artan gıda ve temel ihtiyaç ürünleri fiyatları vatandaşın bütçesini zorlamaya devam ediyor. Döviz kurunun yükselmesi ile artan fiyatlar düşmek bilmedi. Alışveriş yapacak vatandaşlar uygun fiyatlı ürün arayışına girdi. Alışveriş sepetini kampanyalı ürünler ile doldurmak isteyen vatandaşlar zincir marketlerin ve online market uygulamalarının alışveriş kataloglarını takip etmeye devam ediyor.

Özellikle pandemi ile birlikte son dönemde oldukça popüler hale gelen online market uygulamaları sağladığı kolaylık, kampanyalı fiyatlar ve hızlı alışveriş imkanı bakımından hemen hemen her evde tercih edilir hale geldi. Uygun fiyatlı ve kampanyalı ürünlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar online market uygulamaları üzerinden fiyat araştırması yapıyor.

Son günlerde vatandaşlara sunduğu kampanyalı ürünler ve uygun fiyatları ile adından sıkça söz ettiren istegelsin uygulaması bugünün kampanyalı ürünlerini duyurdu. Online market uygulaması İstegelsin uygulamasında günün kampanyalı ürünleri belli oldu.

İste Gelsin Uygulaması 1 TL Kampanyalı Ürünler

Uygulamada satışa sunulan mutfakların vazgeçilmezi Yudum marka Egemden Sızma Zeytinyağı 1 Litre 52.90 TL’den 1 TL, Ayrıca, Tat marka 2 kilogram Osmancık pirinç 44.50 TL yerine sadece 1 TL, Ayrıca yine bugün Feast marka 450 gram dondurulmuş bezelye 15,68 TL yerine 1 TL’den satışa sunulacak.

Ayrıca yine bugün Feast marka 450 gram dondurulmuş bezelye 15,68 TL yerine 1 TL’den, Pure Line marka katı sabun ise yine 17.50 TL’den 1 TL’den satılacak.

Uygulamada bugün kampanyaya giren yeni ürünler ise şöyle: Peros marka Ultra Çamaşır Suyu 4 Kilogram 25.90 TL yerine 1 TL, Son dönemlerde en çok kulanılan ürünlerin başında gelen Get Well marka 50’li Cerrahi maske de 1 TL’den satılacak. Ayrıca bugünün kampanyalı ürünlerinden sonuncusu XO marka 100 ml kadın parfümü 74.90 TL’den 1 TL’ye düşecek.

Kampanyalı ürünler 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak. İstegelsin uygulaması her gün yep yeni ürünlerde indirim yapmaya devam ediyor.

Exit mobile version