ING Bank, akaryakıt alışverişlerine el attı; 1 yıllık harcamanın 1 ayını karşılaşacağını duyurdu! Bedava akaryakıt alışverişi için…

Son zamanların en özde bankacılık sektörü kampanyalarından biri olan akaryakıt sektörü harcama kampanyaları arasına ING Bank’tan da bir kampanya eklendi. 12 ay boyunca Petrol Ofisi ile işbirliğine gitmiş olan ING Bank, şartları yerine getiren banka müşterilerine 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

ING BANK, PETROL OFİSİ İLE 12 AYLIK İŞBİRLİĞİ İMZALADI

Yeni bir akaryakıt kampanyası ile daha müşterilerine kazandırmaya devam eden ING Bank, yeni kampanyası kapsamında 12 ay boyunca 1 Aralık 2022 tarihine kadar ING Kredi Kartı ile her Petrol Ofisi istasyonlarından aylık 500 TL’lik yakıt alımı sözü veren banka müşterilerine hediye vereceğini duyuran ING Bank, hediyenin tutarını ise, 500 TL olarak açıkladı.

KAMPANYA KAPSAMINDA KAZANILACAK MAKSİMUM HEDİYE 500 TL

Petrol Ofisi ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında 12 ay boyunca yapılacak harcama için ING Kredi Kartı ile alışveriş yapan banka müşterilerinin alışverişlerini Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden yapması halinde hediye verecek olan ING Bank, ödemelerin uygulama içerisinde yer alan Öde-Geç sekmesindeki Mobil Öde-Geç bölümünden yapılmasını şart koştu. Bu şartın yanı sıra bu kampanya kapsamına her müşterisine maksimum 500 TL hediye edecek olan ING Bank, sözün verilmesinin hemen ardından “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile müşterisinin hesabına 500 TL yatıracağını duyurdu.

SÖZÜNÜ TUTMAYANLARDAN ÖDENEN MİKTAR GERİ TAHSİL EDİLECEK

Öte yandan kampanya kapsamında 12 ay boyunca harcama yapmaya söz veren, ancak harcama sözünü yerine getirmeyen banka müşterilerinden ödenilen 500 TL’lik hediyeyi kıyas usulü ile geri alınacağına dikkat çeken ING Bank, bu kapsamda banka müşterisinin sözünü tuttuğu aylardaki harcama bedeli düşerek, geriye kalan kısmın banka müşterisinden tahsis edileceğini duyurdu. Bunun yanı sıra kampanya süreci boyunca alışverişte kullanılan kredi kartının açık olmasını şart koşan ING Bank, kampanyanın bitiş tarihini 1 Aralık 2022 olarak ilan etti. Sadece ING Bireysel Kredi Kartı sahiplerinin yararlanabileceği bu kampanyaya katılım kontenjanı ise 5 bin kişi olarak açıklandı.

Exit mobile version