ING Bank akaryakıt fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer aldı: Tüm sürücülere, akaryakıt alışverişleri karşılığında 500 TL indirim uygulanacağı açıklandı!

Ocak ayında, ekonomi piyasalarında ki olumsuz gelişmelere bağlı olarak zamlanan akaryakıt fiyatları, bir ayı aşkın süre önce başlayan Rusya- Ukrayna savaşının emtia varlıklarına değer kazandırması ile birlikte tekrar zam aldı. Bir hafta içerisinde 7 kere zamlanan, daha sonra ki haftalarda da ara ara zamlanmaya devam eden akaryakıt ürünleri, araç sahibi olan vatandaşların bütçelerinde geri dönüşü olmayan hasarların gözlenmesine sebep oldu.

ABD’nin ham petrolü piyasaya sürmesi, Rusya- Ukrayna müzakerelerinin ılıman bir sürece sahip olması ve diğer faktörler çerçevesinde ara ara indirim gören akaryakıt ürünleri, vatandaşların bütçelerini sarsmaya devam ederken, sürücülere destek haberi ING Bank’tan geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterileri için Petrol Ofisi ile birlikte bir kampanya düzenlediklerini duyurdu.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olan ING Bank, yeni dönemde zamlı fiyatları ile vatandaşın hizmetine sunulan akaryakıt ürünlerine karşın, vatandaşın yanında yer aldığını gösteren bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Banka, ülkenin en çok ziyaret edilen akaryakıt istasyonlarına sahip olan Petrol Ofisi ile bir iş birliği içerisinde olduğunu duyurdu.

ING Bank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan akaryakıt kampanyasına göre 12 ay boyunca PO noktalarından 500 TL’lik akaryakıt alışverişi yapacağının sözünü veren müşterilere, 500 TL’lik hediye para yüklemesinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası Katılım Detayları

ING Bank- Petrol Ofisi iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan 500 TL limitli akaryakıt kampanyasından yalnızca bireysel ING kart kullanıcıları faydalanabilmektedir. Ticari kartlar, kampanyaya dahil değildir.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası Katılım Başvurusu

ING Bank- Petrol Ofisi iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version