ING Bank akaryakıt sektörüne damgasını vurdu! 500 TL’lik akaryakıt indirimi, bugün başladı! ING Bank akaryakıt kampanyası

Döviz kurlarının ve altın piyasasının yükseliş trendinde olmasından kaynaklı olarak hali hazırda zamlı fiyatları ile vatandaşların hizmetine sunulan akaryakıt ürünleri, bir ayı aşkın süre önce resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte arka arkaya zamlar almaya devam etti.

Akaryakıt ürünlerinde ki artıştan ötürü araçları için alışveriş yapma konusunda zorlanmaya başlayan sürücüler iflas bayraklarını çekmek üzere iken yüzleri bir nebze olsun güldürecek olan kampanya haberi ING Bak tarafından verildi. Banka, resmi internet sitesinde de yayınlamış olduğu kampanya haberi ile sürücülere destek olacağını bildirdi.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası 2022

Vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen bankalardan biri olan ING Bank, sene başında düzenlemiş olduğu emekli promosyonu kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Gündelik hayat şartlarına göre kampanyalar düzenlemeye devam eden banka, son olarak artış gösteren akaryakıt ürünleri ile ilgili yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

ING Bank’ın resmi kanalları aracılığı ile duyurulmuş olan akaryakıt kampanyasının detaylarına göre 12 ay boyunca Petrol Ofisi istasyonlarından 500’er liralık akaryakıt alışverişi yapanlara, 500 TL tutarında indirim yapılacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası Kullanım Detayları

ING Bank geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından yalnızca bireysel kart kullanıcılarının yararlanabileceğini duyurdu. Banka, ilgili hizmetinin faydalarının devam edebilmesi için 12 aylık taahhüt süresinin tamamlanması gerektiğini ve günde birden fazla yapılan akaryakıt alışverişlerinin yalnızca birinin kampanya kapsamında değerlendirileceğini bildirdi.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası Katılım Başvurusu 2022

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulamasında yer alan kampanyalar kısmında yer alan akaryakıt kampanyasına katılım başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Exit mobile version