ING Bank, benzin zammına sessiz kalmadı 500 TL’lik akaryakıt indirimi yapılacak!

Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte değer kazanan brent petrolün varil fiyatı, ülkede satışa sunulan akaryakıt ürünlerine arka arkaya zamların yapılmasına sebep oldu. Hayat pahalılığı içerisinde bir de akaryakıt harcamaları artan sürücülere, ING Bank’tan destek haberi geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm mevcut müşterilerine, 500 TL’ye kadar indirim hakkı tanıyacağını bildirdi.

ING Bank’tan 500 TL İndirimli Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olarak hizmet veren ING Bank, yeni dönemde de avantajlı kampanyalar geliştirmeye ve bu doğrultuda da müşteri sayısını arttırmaya devam ediyor. Son olarak Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile arka arkaya zamlar alan ve en son zammı bugün 1 TL 70 kuruş olarak duyurulan benzine yönelik düzenlediği kampanya ile gündeme gelen ING Bank, ilgili akaryakıt kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan akaryakıt kampanyası haberine göre ilgili kartları aracılığı ile 12 ay boyunca her ay 500 TL’lik akaryakıt veya otogaz harcaması yapacağını taahhüt eden mevcut müşterilere, bir aylık harcamalarının hediye edileceği bilgisi kaydedildi.

ING Bank’ın Akaryakıt Kampanyasına Kimler Başvuru Yapabilir?

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan 500 TL indirimli akaryakıt kampanyasından yalnızca bireysel ING Bank kart kullanıcıları yararlanabilmektedir. Ayrıca söz konusu kampanyanın devreye girmesi için de akaryakıt harcamalarının Petrol Ofisi noktalarından yapılması gerekmektedir.

ING Bank’ın Akaryakıt Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılabilir?

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan Petrol Ofisi akaryakıt indirimi kampanyasına, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile katılım sağlamak mümkündür. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre mobil uygulama içerisinde yer alan “kampanyalar” kısmından akaryakıt kampanyasına onay verilmesi, kampanya sürecinin başlaması için yeterlidir.

Exit mobile version