Genel

ING Bank duyurdu: Ay sonuna kadar başvuru yapan emeklilere, sorgusuz sualsiz 6250 TL ek ödeme yapılacak!

ING Bank, yukarı yönlü hareket eden ekonomi piyasaları ve giderek artan enflasyon karşısında maaş zamları hızla eriyen emekliler için iki yeni ek ödeme kampanyası geliştirdiğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI TEMMUZ 2022

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan ING Bank, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlar çerçevesinde geçinmekte zorlanan emekli vatandaşlar için emekli promosyon tutarlarını arttırdığını açıkladı. Banka, ay sonuna kadar başvuruya açık olan promosyon kampanyası kapsamında maaş hesabını taşıyan ve ilgili maaşın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilerine, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • SGK emekli maaşı 0- 1.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 3.500 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.250 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 5.000 TL

ING BANK EMEKLİ REFERANS KAMPANYASI TEMMUZ 2022

ING Bank, giderek artan enflasyon karşısında her an bütçelerini arttıracak ek çözüm yolları arayan emekli vatandaşlar için promosyon kampanyası haricinde bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili referans kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş referans kampanyasına göre maaş hesabı banka bünyesinde bulunan ve emekli yakınına maaş hesabını taşıması için referans olan her emekliye 250 TL, toplamda ise bin 250 TL daha ek ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

ING BANK’IN EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

ING Bank tarafından düzenlenen emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile emekli maaşı hesabının taşınmasına yönelik talimat vermesi gerekmektedir. Bankanın emekli referans kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların ise bankanın mobil uygulamasından bir davet kodu oluşturup, emekli yakınlarının ilgili kod aracılığı ile bankaya geçiş yapmalarını sağlamaları gerekmektedir.