ING Bank iftar sofralarınıza konuk oluyor: 150 TL’lik gıda indirimi, anında hesabınızda! ING Bank alışveriş kampanyası

Döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmelerin Rusya- Ukrayna savaşı ve FED faiz kararının piyasa baskıları ile hız kazanması, gündelik hayatta satın alınan market ürünlerinde yüksek oranlı zamların gözlenmesine sebep oldu. Yapılan zamlardan sonra temel gıda ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak duruma gelen vatandaşlar, ramazan ayının yaşandığı şu günlerde iftar ve sahur sofralarını donatabilmek için çareler aramaya başladılar.

Vatandaşların alışveriş desteği arayışlarına, Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olarak hizmet veren ING Bank’tan olumlu yanıt geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine gıda alışverişleri karşılığında 150 TL’ye kadar hediye para ödemesi yapacağını duyurdu.

ING Bank Gıda Alışverişi Kampanyası 2022

Geliştirdiği ihtiyaç kredisi hizmetleri ile dikkat çeken bankalardan biri olan ING Bank, yeni dönemde giderek artan gıda fiyatlarına karşın vatandaşın yanında olduğunu ilan etti. Banka, bireysel kartları aracılığı ile Bonus anlaşmalı marketlerden ya da internet platformlarından yapılan 200 TL ve üzeri ikinci alışverişe 30 TL, toplamda 150 TL tutarında hediye para ödülü vereceğini bildirdi.

ING Bank Gıda Alışverişi Kampanyası

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan gıda alışverişi kampanyasından yalnızca bireysel ING kart kullanıcıları yararlanabilmektedir. Ek kartlar ve sanal kartlar da kampanya kapsamında değerlendirilirken, ticari kartlar kampanya kapmasına dahil edilmiyor.

ING Bank Gıda Alışverişi Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan gıda alışverişi kampanyasına, SMS aracılığı ile başvuru yapılabiliyor. Banka bireysel kart kullanıcılarının KAZAN yazıp 2205’e göndermeleri halinde kampanyayı başlatıyor ve yapılan ikinci 200 TL’lik alışveriş harcamasından sonra hediye bonuslar hesaplara yükleniyor. Söz konusu kampanyadan kazanılmış olan hediye paraların son kullanma tarihi ise 12 Haziran olarak belirlendi.

Exit mobile version