ING Bank, nakit destek kampanyaları için düğmeye bastı: Hem yeni müşterilere hem de mevcut müşterilere 50 bin TL nakit desteği sağlanacak!

Geride bıraktığımız dönemin zorlu ekonomik gelişmelerinin bu dönem de etkilerini arttırarak sürdürmeye devam ediyor olması, vatandaşların temel ihtiyaçlarını bile nakit olarak karşılayamamasına sebep oldu. TL’nin değer kaybetmesi, gündelik hayat ürünlerine yüksek oranlı zamların gelmesi ve daha pek çok faktör sebebi ile nakit sıkıntısı yaşamaya başlayan vatandaşlar, çareyi bankaların kredi kampanyalarında aramaya başladılar.

Yeni dönemde hem kendi müşteri sayılarını arttırmak hem de vatandaşların nakit mağduriyetlerini gidermek adına çeşitli kampanyalar düzenleyen vatandaşlar, banka şartları doğrultusunda vatandaşlara farklı tutarlarda nakit desteği sağlayacaklarını açıkladılar. Bankacılık sektöründen gelen son destek kampanyası haberi ise ING Bank tarafından verildi.

Özel banka statüsünde hizmetlerine devam eden ING Bank hem yeni müşterileri hem de mevcut müşterileri için yeni dönemde kredi hizmetlerini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan kredi hizmetlerine göre vatandaşların 50 bin TL’lik kredi taleplerine 36, 50 bin TL ve üzeri tutarlarda ki kredi taleplerine 24 ay vade imkânı verilecek.

ING Bank’tan Yeni Müşterilerine Dev Nakit Desteği!

Yeni dönemde müşteri sayısını arttırmak ve hizmet kapsamını genişletmek isteyen ING Bank, yeni yıla girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu emekli ve kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Bu noktada banka, yeni müşterilerini de unutmadığını göstererek 2022 yılında ING’li olan her vatandaşa 50 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını açıkladı. Banka, vatandaşların 5 bin TL’lik nakit taleplerine, faiz uygulanmayacağının müjdesini de verdi.

ING Bank tarafından duyurulmuş olan Hoş Geldin Kampanyası hizmetine göre vatandaşlar için örnek kredi hesaplama tablosu, şu şekilde yayınlandı:

Mevcut Müşterilere Uygun Faizli Kredi Kampanyası!

ING Bank, yeni dönemde mevcut müşterilerini de sadık müşteri profiline taşıyabilmek adına, onları da unutmadı. Bu kapsamda yeni dönem ihtiyaç kredisi kampanyasını geliştirmiş olan banka, ilgili hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

ING Bank Kredi Hizmetine Nasıl Başvurulur?

ING Bank’ın yeni dönem kredi hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerinden, bankanın mobil uygulaması ya da bankanın internet bankacılığı kanalından bu taleplerini iletebilirler.

Exit mobile version