Gündem

ING Bank, önce kredi faizlerini düşürdü; şimdi de kredi kartı aidatını kaldırdı! Ne varsa ING Bank Turuncu Ekstra’da var…

Son zamanlarda müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalar ile öne çıkan bankalardan biri olan ING Bank, avantajları arasına yenilerini daha ekledi. Şimdilerde özellikle Turuncu Ekstra programına dahil olan banka müşterileri için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen ING Bank, bu kez Turuncu Ekstra programına dahil olan banka müşterilerinden kredi kartı aidatı almayacağını duyurdu. Öte yandan ING Bank’tan kampanyaya ilişkin detaylı bir açıklama geldi.

ING BANK’TA TURUNCU EKSTRA PROGRAMININ AVANTAJLARI ARTIYOR

Daha önce Turuncu Ekstra programına dahil olan banka müşterilerinin kullandığı kredilerde faiz indirimine gideceğini duyuran ING Bank, şimdi ise, bu program dahilinde kredi kartı kullanan banka müşterilerinden tam 12 ay boyunca kredi kartı aidatı almayacağını duyurdu. Turuncu Ekstra Banka Kartı ile her ay toplam 1.250 TL ve üzerinde harcama yapan vatandaşların yararlanabileceği bu kampanya kapsamında Turuncu Ekstra’lı olmanın tüm avantajlarından yararlanmak istenilen her ay için minimum harcama tutarını tutturmanın yeterli olduğu öğrenildi.

KREDİ AİDATI ÖDEMEMEK İÇİN SINIR 12 AY

Kampanyası kapsamında belirli bir sınırlama koymuş olan ING Bank, gerçekleştirdiği açıklamada 12 ay boyunca aidat alınmayacağını kamuoyuna duyurdu. Kampanyaya katılım yapılan tarihteki ayı kampanyanın ilk ayı sayan ING Bank, müşterilerinin bu aydan itibaren 11 ay daha kredi kartı ücreti ödemeyeceğini duyurdu. Turuncu Ekstra ile en az 1.250 TL harcama yapmanın kampanya dönemi boyunca her ay şart olduğunu belirten ING Bank, bu kampanya kapsamında her 1.250 TL harcama için kişinin sahip olduğu bir kredi kartının aidatından muaf tutulacağını açıkladı. Kredi kartı aidatını önce kesip, sonra otomatik olarak geri iade edeceğini açıklayan ING Bank, “T.Ekstra kart ücret iade” açıklaması kesilen miktarın müşteri hesabına geri aktarılacağını belirtti. Öte yandan Turuncu Ekstra programına dahilken kredi kartı alacakların da bu kampanyaya otomatik olarak dahil olacağı ING Bank tarafından açıklandı.