Ekonomi

ING Bank, turuncunun enerjisini yaymaya devam ediyor: Trendyol alışverişlerine 30 TL indirim uygulanacak!

Yeni dönemde bazı faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşan gündelik hayat şartları, bankaları harekete geçirdi. Krizi fırsata çevirerek müşteri sayılarını arttırmak isteyen bankalar, çeşitli kampanyalar düzenleyerek, kampanya içeriklerini kamuoyu ile paylaşmaya başladılar.

Bankacılık sektöründen gelen son kampanya haber, ING Bank tarafından duyuruldu. Banka, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol ile iş birliği yaptığını duyurdu.

ING Bank Trendyol Alışveriş Kampanyası 2022

Geliştirdiği güncel kampanyaların avantajları sayesinde dikkat çekmeyi başaran özel bankalardan biri olan ING Bank, yeni müşterileri için özel olarak bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. ING Bank’ın Trendyol ile iş birliği içerisinde geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasının detayları paylaşıldı.

ING Bank- Trendyol alışveriş kampanyasına göre 30 Nisan tarihine kadar yeni kartları ile Trendyol’dan tek seferde 300 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan müşterilere, 30 TL indirim fırsatı sunulacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank- Trendyol Alışveriş Kampanyası Detayları

ING Bank- Trendyol iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan 30 TL indirim garantili alışveriş kampanyasından, yalnızca ING Bank Turuncu Ekstra Kart kullanıcıları faydalanabilmektedir. Kredi kartları ya da bankanın diğer ürünleri, kampanya kapsamında değerlendirilememektedir.

300 TL’lik alışverişi sonrasında 30 TL indirim hakkını kazanmış ancak siparişi etmiş olan kişilerden, söz konusu indirim tutarı geri alınır ve siparişin yenilenmesi durumunda ek bir indirim tanımlaması yapılmaz.

ING Bank- Trendyol Alışveriş Kampanyası Katılım Başvurusu 2022

ING Bank- Trendyol iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasından faydalanmak için ek bir başvuruya gerek yoktur. Turuncu Kart’ını ilk kez kullanarak alışveriş yapan 5 bin kişi, 30 TL’lik indirim fırsatından yararlanabilmektedir.