Ekonomi

ING Bank ve Petrol Ofisi, artan akaryakıt fiyatlarına karşın el ele verdi 500 TL indirim tanımlanacak!

Rusya- Ukrayna savaşının resmen başlaması ile birlikte 100 dolarlık kritik seviyeyi aşan brent petrol, ülke sınırlarımız içerisinde satışa sunulan akaryakıt ürünlerine yüksek oranlarda zamların yansımasına sebep oldu. Bu noktada devreye giren ING Bank, Petrol Ofisi ile el sıkıştığını duyurarak, yeni akaryakıt kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

ING Bank- Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet veren ING Bank, yeni dönemde artan akaryakıt fiyatlarına karşın Petrol Ofisi ile el ele verdiğini açıkladı. İki güçlü kurumun iş birliğinden doğan akaryakıt kampanyasının ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Hem ING Bank’ın hem de Petrol Ofisi’nin resmi internet siteleri aracılığı ile yayınlanmış olan yeni akaryakıt kampanyasına göre 12 ay boyunca her ay, Petrol Ofisi noktalarından 500 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt alışverişi yapan ING’lilere, 500 TL tutarında akaryakıt indirimi hakkı tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank- Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

ING Bank ve Petrol Ofisi arasından gerçekleştirilmiş olan iş birliği kapsamında ortaya çıkan 500 TL indirim kazanımlı akaryakıt kampanyası, yalnızca bireysel müşteriler için geçerlidir. Kampanya kapsamında fayda sağlayabilmek için ise akaryakıt alışverişi ödemelerinin, Petrol Ofisinin mobil uygulaması aracılığı ile online olarak yapılması gerekmektedir.

ING Bank- Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank ve Petrol Ofisi arasından gerçekleştirilmiş olan iş birliği kapsamında ortaya çıkan 500 TL indirim kazanımlı akaryakıt kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin, ING Bank’ın mobil uygulamasını indirmeleri ve açılan ekranda yer alan “kampanyalar” kısmından, akaryakıt kampanyasına katılım onayı vermeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra yapılan tüm akaryakıt harcamaları, TL kazanımını sağlayacaktır.