Genel

ING Bank ve QNB Finansbank, gayrimenkul sektörüne damgalarını vurdu! Tarlalar, iş yerleri ve konutlar herkesi yatırımcı yapacak!

Bir süredir ekonomi piyasalarında devam eden yukarı yönlü hareketlerin son dönemlerde tekrar hızlanması, gündelik hayat akışı içerisinde hizmet alınan pek çok sektör tarafından yeni zamların açıklanmasına sebep oldu. Aralık ayında ortaya çıkan fahiş fiyatlandırmalar nedeni ile tüketicileri oldukça zor duruma sokan emlak sektörü, yeni zam haberleri duyuran sektörlerin başında yer aldı.

Artan hammadde fiyatları sebebi ile son dönemlerde nerede ise 2-3 katı fiyatlara ulaşan gayrimenkul fiyatları, vatandaşların yatırım yapmalarına ve başlarını sokacak oldukları konutun kendilerine ait olma isteklerine engel olmaya başladı. Mevcut birikimleri ile gayrimenkul sahibi olamayan tüketiciler, yakın zamanda açıklanan alternatif tekliflerin olup olmadığını araştırmaya devam ediyorlar.

Vatandaşların uygun fiyatlı gayrimenkul araştırmalarına olumlu yanıtı veren ING Bank ve QNB Finansbank, icralık konutların satışa çıkarıldığını ilan etti. İki özel banka, bünyelerinde satışa sunmuş oldukları gayrimenkullerin özelliklerini ve satış fiyatlarını açıkladı.

QNB Finansbank’tan İcralık Gayrimenkul Satışı!

QNB Finansbank, fiyat teklifine açık olan bazı gayrimenkulleri şu şekilde yayınladı:

  • Konya- Selçuklu 18 metrekare dükkan: 321.240 TL
  • Sakarya- Akyazı 515 metrekare ahşap ev: 945.000 TL

ING Bank’tan İcralık Gayrimenkul Satışı!

ING Bank, fiyat teklifine açık olan bazı gayrimenkulleri şu şekilde yayınladı:

  • Düzce- Cumayeri 62 metrekare dükkan: 485 bin TL
  • Mardin- Artuklu 4.700 metrekare arsa: 2 milyon 100 bin TL
  • Adana- Sarıçam 130 metrekare villa: 400 bin TL

ING Bank ve QNB Finansbank’tan Nasıl Gayrimenkul Satın Alınır?

ING Bank ve QNB Finansbank tarafından satışa sunulan gayrimenkullerden birisine sahip olabilmek için öncelikle ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelinin banka şubelerine yatırılması ve satın alma sürecinin başlatılması gerekmektedir. Sonrasında ise ilgili banka tarafından verilen şifre ile e-ihale sistemine giriş yapılım, fiyat teklifi verilebilmektedir.