Gündem

ING Bank’ta ihtiyaç kredisi faizleri eridikçe eriyor: önce 1,54; şimdi ise sadece 0,99! Bu fırsat bir daha gelmez…

Son dönemlerde bankacılık sektöründe artan kampanyalar, vatandaşların daha karlı bir şekilde bankacılık hizmeti alabilmesini kolaylaştırdı. O kampanyalardan birini geçtiğimiz gün duyuran ING Bank, yüzde 1,54’tan başlayan ihtiyaç kredisi faiz oranlarını şartları sağlayan banka müşterileri için yüzde 0,99’a çektiğini duyurdu.

ING BANK, İHTİYAÇ KREDİSİNDE FAİZ ORANLARINI DÜŞÜRDÜ

Faiz oranlarını geçtiğimiz ay itibariyle bir hayli aşağıya çekmiş olan ING Bank, bu kez ihtiyaç kredilerinde faizleri yüzde 1’in de altına indirecek bir kampanyayı başlattığını duyurdu. Çeşitli avantajlar sağlayan Turuncu Ekstra programına katılmış olan banka müşterilerine özel olarak, bireysel ihtiyaç kredisi kullanımlarında 20.000 TL’ye kadar olan tutarlar için nakit iadesi kampanyası başlatan ING Bank, bu nakit iadesi sonrasında ihtiyaç kredisinin faizi ne olursa olsun, Ekstra’lı olanların faiz oranının yüzde 0,99’a denk geleceğini duyurdu. Turuncu Ekstra programına katılmak için gerekli olan işlemlere de değinen ING Bank, Turuncu Ekstra programına katılan ve aylık harcamalarının 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapan banka müşterilerinin program kapsamında yer alabileceğini açıkladı.

ING BANK, YENİ KAMPANYASI İÇİN BİR MESAJ YAYINLADI

Kampanyası kapsamında bazı detayları kamuoyu ile paylaşan ING Bank, indirimli faiz oranlarından yararlanmak için banka müşterilerinin dahil olması gerektiği sisteminin tam anlamıyla anlaşılabilmesine adına bir de mesaj yayınladı. Bu mesaj kapsamında indirimli faiz oranlarından yararlanabilmek için Turuncu Ekstra programına dahil olmanın şart olduğunu hatırlatan ING Bank, aynı zamanda çekilen kredilerin ‘Kredim Güvende Hayat Sigortası’ ile kullanılmasını şart koştu. ING Bank’ın kampanya detaylarına yer verdiği o mesajda; “İndirimli faizlerden yararlanabilmek için her iki koşulda da Turuncu Ekstra programına katılmış olmanız ve ihtiyaç kredinizi Kredim Güvende Hayat Sigortası ile birlikte kullanmanız gerekir. Sözleşme faiz oranınız değişmeyecek olup, seçtiğiniz koşulu sağladığınızda bir sonraki ay nakit iade ile faiz oranınızı düşük hissedersiniz. ING’nin kampanyayı sonlandırma ve koşulları değiştirme hakkı saklıdır” ifadeleri yer aldı.